heel blij

Ik ben heel blij met mijn prachtige hoed. Mooi, stevig en netjes verpakt

Verkeerde artikel

Helaas het verkeerde artikel ontvangen. Verder opzich optijd afgeleverd

Snelle bezorging!

Snelle bezorging en goede producten

reactieve service

De bestelling was niet volledig maar na één mailtje was het 's anderendaags al opgelost. Puike service is dit !

Doen wat ze beloven

Bestelling geplaatst en de volgende dag op de deurmat! Top!

zeer goed

goede servive

Telefonisch goed geholpen. Daarna order geplaatst.

Ik ben erg goed geholpen en heb daarna gelijk de bestelling geplaatst. Ik wil jullie er alleen even op attenderen dat de doos compleet beschadigd en ingedeukt bij mij aan kwam. Dit ondanks dat er een tekentje van "breekbaar" op staat. Ik heb er foto's van gemaakt voordat ik de doos opende. Hetgeen wat ik had besteld was niet kapot maar wilde jullie dit wel even meedelen.

Goede correspondentie over t afleveren

Nette orderbevestiging en goede info over afleveren vh pakket

snelle levering en prima producten

super

snelle service, bezorgkosten wel wat aan de hoge kant

Snel en duidelijk

Alles snel geleverd. duidelijk in communicatie.

Alles netjes in de plastic en goede kwaliteit

Prijs / kwaliteit in orde Levering mocht iets sneller , daarom score 8

Dat wat er is belooft

Prima levering, bestelde komt overeen met wat ik er van had verwacht. Keurig verpakt ook. Ook de levertijd komt overeen met wat er op de site wordt verwacht. Allicht dat hier door het bedrijf nog iets in te winnen is.... in deze tijd is een levertijd (vanuit Duitsland) van ongeveer 4a5 werkdagen lang. Maar nogmaals dit was mij vanaf het begin duidelijk!

Snelle levering, goede kwaliteit.

De gekochte waren zijn binnen 2 dagen geleverd en waren van goede kwaliteit.

Alles ok

De levering van mijn bestelling ging goed en soepel maar het product viel helaas tegen

veel keuze en mijn vragen prima beantwoord

Perfecte levering

Het gekocht product was in orde, de levering was zoals voorzien in de voorwaarden. Dus een tevreden klant.

Ik had een hoed besteld en deze kwam snel, hij was wat ik ervan verwachtte. Ben erg tevrede

Heel goed!!

Artikel was niet op voorraad, maar had het snel nodig dus even gemaild erover, en heb em vandaag binnen, dus perfect op tijd! Superfijn.

Correct en snel!

Zeer tevreden voor mijn eerste keer bestellen! Heb al een vriendin de site doorgestuurd en zij zal zeker ook een kijkje nemen. Hopelijk blijf ik steeds aangenaam verrast

Was keurig op tijd

Is een net glitterjasje.

Mijn bestelling was volledig inorde

Goede ervaring

Goede ervaring. Klantenservice reageerde snel toen ik aangaf dat mijn track & trace code het niet deed. Zij hadden meteen een onderzoek gestart en bleek dat de bezorgdienst het pakketje kwijt was. Hierdoor is mijn pakketje binnen een paar dagen alsnog bezorgd.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis