Duidelijke website, goed product.

Gevonden wat ik zocht, misschien wel een lager bedrag vragen voor gratis verzending te krijgen.

Geen negatieve ervaring

Alles volgens afspraak.

Zeer snelle en complete bestelling geleverd!

Uiteindelijk prima op tijd geleverd

Na een week gemaild omdat ik het lang vond duren en ik de spullen nodig had. Kreeg ik snel en correct antwoord. Op tijd geleverd maar je moet dus niet 2 dagen van te voren iets bestellen in mijn geval. Maar dit kan in ieder geval natuurlijk anders zijn.

Alles perfect verzorgd en van goede kwaliteit!

Snel en correct en bovendien mooie kwaliteit!

Vlugge levering, correct,

Snelle levering en naar verwachting

Ik kreeg binnen no time mijn bestelling binnen en het was precies zoals beschreven. Niet duur ook

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

Snelle levering. Product voldoet aan verwachting.

Alles volgens afspraak, wat gesteld was in mail

Nog even nagebeld voor een update en werd goed geholpen

Vlotte bestelling en levering

De artikelen werden zelfs voor de voorspelde leverdatum geleverd.

Top ervaring!!!

Gewoon in één woord.. Geweldig!!!

Mooi snel geleverd

Was erg snel geleverd. Super hoor

Zeer mooi

De vlindervleugels zijn zéér mooi en werden de volgende dag al geleverd.

Niet tevreden over de bestelling

Ten eerste heb ik een op- aanmerking op de levering van de bestelde artikelen. Op de website stond dat het voorradig was. Een week later moet ik vragen hoe het zit met de levering. Waarop een bericht kwam dat 1 artikel niet voorradig was en het artikel gecrediteerd werd. hierdoor waren de artikelen te laat binnen en kon ik de versieringen niet ophangen op het moment dat we hoorden dat mijn dochter geslaagd was. Bij het openen van het pakketje, waren de ballonnen van zeer slechte kwaliteit. 4 ballonnen konden niet worden opgeblazen. en 2 waren de dag erna al leeg gelopen. De slingers waren van goede kwaliteit, hetzelfde geldt voor de vlag.

Was erg goed

Goed verpakt en netjes op tijd

goed product voldeed aan de verwachting en tijdige bezorging

een prima snelle levering

een vlotte levering ondanks de vertraging via dhl waar men niets aan kon doen. Ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan.

Heel tevreden!

Heel tevreden! Snelle levering en artikelen altijd in orde!

TOP!

Snelle en correcte levering. Product (haarnetjes) voldoet aan de beschrijving en is van goede kwaliteit!

Prima en snelle service

Aantrekkelijke prijzen.

Geweldig service, mooie artikelen!

Vriendelijke en correcte service! Mooie kledij besteld en snel ontvangen! Top!

Fouten maken is menselijk, maar de consequenties niet altijd leuk.

Mijn pakket is naar een andere klant gestuurd. Ondanks inspanningen van alle kanten is het pakket niet op tijd aangekomen. Het mocht dus teruggestuurd worden en is uiteindelijk netjes gecrediteerd. Dus de afhandeling zit wel goed.

goeie service en afhandeling

Nieuwstraat 52