Prima, snelle aflevering.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel verzonden, kwalitatief minder

Snel verzonden, helaas kwalitatief minder

Aantal dingen besteld volgende dag in huis

snelle service

heel snelle service

Helaas hele late levering

Vrijdagochtend vroeg een bestelling gedaan en zou zaterdag geleverd worden. Maar oké, kan later zijn. Uiteindelijk pas donderdag geleverd, toen had ik de spullen niet meer meer nodig. Niet mega erg, maar wel heel jammer.

Ervaring

De geslaagd ballonnen waren geen succes.aan elkaar geplakt en klapten direct met opblazen.

Pakket kwijt geraakt tijdens het versturen. Hierover gebeld en heb netjes mijn geld inclusief de verzendkosten terug gekregen!

Snelle service, je krijgt wat je besteld

Prima product en snel geleverd

Je krijgt wat je ziet.

Prijs , snelheid en spullen zijn top.

Prima service!

Alles prima in orde. Goede kwaliteit pruiken.

Fijne site en goede kwaliteit spullen

Snelle levering, goede producten, zoals beschreven

Zit super en vlotte levering

Zit super

Goede site voor feest spulletjes

Op zoek naar n “foute” ketting voor mijn zoon..goed geslaagd!

Mooi en snel geleverd..

Mooi en snel geleverd

heel goed

vlugge bediening en goede kwaliteit

Goede en mooie producten. Niet al het bestelde is gelijktijdig leverbaar. Als je in tijdnood komt is het handig om te kijken welke je kunt verwijderen om toch het meeste op tijd bezorgd te krijgen. Lijstje met uitgesplitste levertijden is dan wel handig.

Fijne service en snelle levering

De bestelde zonnebrillen waren snel binnen.

Topshop

Topshop, goed aanbod, prijzen en betrouwbare en snelle service!

Snelle bezorging, goed en best materiaal

Ik had snel het materiaal nodig en dat wat beloofd wordt op de site ( kwaliteit/ leveringsduur) werd waar gemaakt!

Te hoge kosten voor terugzending

Mijn ervaring qua levering en product super. Het terug kunnen sturen van producten is niet goed. Heb nu €7.25 moeten betalen voor een pakketje waar geen verzendkosten bij waren ivm besteling boven een bepaald bedrag. Vind dat erg veel. Dus ik ga niet meer bij jullie bestellen. De service via dhl is ook slecht. Wordt wel geleverd via dhl maar terug sturen kan niet. Mij werd gezegd dat het bedrag voor terug sturen €4.95 zou zijn, wat nog veel is , en nu kost het mij €7.25. Via post.nl.

Exact wat we gesteld hadden,en vlugge levering. Top!p.

Leuk attribuut, ben tevreden.

Leuke artikelen en snel bezorgd

Hoorde 2 dagen van tevoren dat mijn zoontje als piraat verkleed naar school mocht. Snel nog wat leuke piratenaccessoires op deze site gekocht en alles was mooi op tijd binnen! Blij zoontje en blije moeder!

Heel positief

Bestelling volgende dag thuis ontvangen. Alles was helemaal in orde. Ik ben zeer tevreden.

mooi product en snelle levering

positief.

Nieuwstraat 52