Product en bezorging waren prima

Snelle en acurate levering

Prima en snelle service

Snelle en prima levering

SUPER!!!!!

Eerste keer besteld super tevreden snelle levering!!!Top ,Top

Uitmuntend

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit.

Snelle verzending, mooie kwaliteit kleding

Ik heb de bruin met blauwe steampunk jurk besteld, deze zag er heel goed uit! De jurk kwam 3 dagen eerder dan ik had verwacht.

We kregen wat we wilden

De bestelling was zoals was verwacht. We hebben er veel plezier van in de eindmusical.

Hele leuke feestgadgets, vlotte levering

Hele leuke feestgadgets voor een themafeestje. Alles werd bijzonder vlot geleverd. Een adres om te onthouden

snelle levering en mooie producten ontvangen, erg blij mee

Gewoon correct

Sneller kon het niet

Slecht

Ik heb niks ontvangen van dhl Dus kan ervaring bedenken

Vlotte service

Vlotte service. De pruik was wat aan de kleine kant.

Perfecte service

Tijdig geleverd

Toppie

Super dienst.

Alles snel en perfect ontvangen . Voor hetgene dat ontbrak een creditnota gekregen.

Super snelle levering, en klantenservice enorm vriendelijk!

Een dag te laat, dus niet meer nodig

Ik had spullen besteld voor de twee geslaagden in ons gezin. Na mijn telefoontje kwamen ze pas in actie omdat de bestelling was stilgelegd doordat 1 van de 5 items niet op voorraad was. Wel vriendelijk aan de telefoon geholpen. Ze hebben datgene wat wel voorradig was toen direct verzonden. Ze beloofden me dat de bestelling alsnog op tijd afgeleverd zou worden, maar dit is dus niet gebeurd. De bestelling werd uiteindelijk 1 dag te laat afgeleverd, waardoor we de spullen niet meer gebruikt hebben. Jammer.

Heel goede service

Eerste ervaring met Het Feestbeest. Ik had een bijkomende vraag, waarbij ik onmiddellijk telefonisch geholpen werd door de klantendienst. Daarna kreeg ik een supersnelle en correcte levering.

Snel, helemaal zoals op de foto en alles verliep correct!

klote

Ik heb 2 oranje neonkoorden besteld waarvan er maar één het doet.

Uitstekende service

Onze bestelling bleek niet zoals we hadden verwacht en ook dan is de service goed en wordt er 100% correct gereageerd. Bedankt!

Great products and fastest delivery on the planet!!

I find the products easily on your website and you deliver almost the same minute! OMG excellent! Just so pleased!! Be great in the future to have multiple languages on your website.

Mijn bestelling was er op tijd alleen veel verzendkosten.. Maar verder was alles prima.

Geleverd op tijd .

Uitstekende service!

Uitstekende service, & een bijzondere snelle levering!

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis