TOP

Top service. Zeker ook hoe een beschadigd artikel zonder problemen

Snelle aflevering.

Snelle afhandeling en levering. Goed verpakt.

heel fijne bandua tops zitten heerlijk

Vlotte service

Heel blij met de artikelen

Ik had mijn bestelling heel snel wat ik fijn vond en werd goed op de hoogte gehouden over mijn pakket.

Netjes op tijd

Artikelen kwamen op tijd en waren prima van kwaliteit

Snelle en correcte levering Ook de nalevering werd tijdig bezorgd. Fijn dat er contact was via de mail

Positief en snelle service!

Prijs/kwaliteit + service is op en top! We zullen zeker opnieuw aankoop doen via Feestbeest.

Goede overzichtelijke site

Super goede zaak.

alles perfect ontvangen

In goede staat

Perfect, volgende keer weer

Goede service, snelle levering, goede prijzen

Toppie

Prima product, netjes geleverd

Prima product, netjes geleverd

Product waren top.

Helemaal Top

Helemaal Top

Snelle leveringen

Prima website, snelle service. Werkt altijd goed.

Duidelijke website, snelle levering

Bestellen was eenvoudig, snelle service.

Snel bezorgd, netjes afgewikkeld

Snelle verzending, produkt zoals omschreven

Niet tevreden

Product zag er niet uit zoals op de foto

geweldige service

ik had 6 dezelfde dingen besteld,helaas hadden jullie er maar 3 kreeg daar netjes een email over en kon mn bestelling daardoor veranderen dit heb ik ook gedaan via email en daarna was de bestelling zo binnen. keurige service om zo met klanten om te gaan,Toppie en bedankt

Snelle levering en een mooie prijs!

Voor een feestje wilde ik wat spullen bestellen en nu een middagje zoeken kwam ik op Feestbeest.nl uit. Heel erg veel keus en voor een mooie prijs! De levering was ook top, zeker met track and trace. Ik zou hier 100% nog een keer bestellen.

Super snelle levering

Ik dacht dat mijn bestelling een paar dagen later bezorgd zouden worden, maar de volgende dag al in huis. Zeer tevreden!

Aanrader

Het was fantastisch. Leuke uitleg, geduldige jongen die de uitleg gaf. Leuk richting de kids. Echt 2 volle uren benut met de dieren. Wat ik jammer vond was dat er 2 dieren moesten geruild worden ivm niet aanwezig voor die dag. Vooral van de kameleon vond ik dat erg jammer want dat leek ons de leukste. Voor het andere dier bleek acuut wormpjes dus dat is overmacht natuurlijk. Wel heel netjes dat er dan gebeld wordt om een ander dier uit te kiezen. Dus al met al helemaal top hoor!

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis