Enorm tevreden

Ik had het verkeerde artikel geleverd gekregen op donderdag, gelijk gemailed, op vrijdag het juiste artikel al ontvangen met retouretiket voor het foutief ontvangen artikel.! Zeer vriendelijk en zeer snelle service! We gaan er een mooi feestje van maken :D

Alles netjes op tijd

Alles werd netjes op tijd geleverd.

Zo hoort het !!!

Alles klopt. Goed product. Goede service.

Makkelijk en snel

Fijne site, snelle levering en het pakket was netjes verpakt.

Snel en correct

Makkelijk te bestellen, goede afhandeling. Bestelling keurig netjes en goed verpakt geleverd.

Mijn dochter was super blij met de bestelling Wel vergeten ern tafel oranje vlag te bestellen voor haar

Duidelijk snelle levering

Een aanrader

Geweldige service

De bestelling was in eerste instantie niet correct vermeld op de site waardoor ik niet het gewenste product ontving, na dit te hebben aangegeven werd er direct actie ondernomen! Het artikel en de informatie zijn op de site aangepast en ik heb mijn geld terug gekregen! 5 sterren voor de service!

snel geleverd

Heel blij dat de service gied en snel is

Producten prima, levering te laat

Prima slingers en prijzen echter werd de voor 17:00 besteld morgen in huis niet gewaarborgd en miste het hierom de verjaardag. Product kwam één dag later. Helaas.

Alles in orde

Bestelling was in orde en op tijd.

Inexpensive, quick delivery...

Thank you!!

Ik had de artikelen besteld, super snel in huis en zeer netjes verpakt!

Zeer goede ervaringen

Bestelling op tijd en compleet.

De bestelling is van goede kwaliteit en exact

Mooie versiering

Ik had bruiloftsversiering besteld. De versiering was snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik ben blij met de bestelling!

Onduidelijke leveringstermijn

Op de website staat: levering één dag later Via de e-mail is de leverdatum 5 dagen later Uiteindelijk na 2 dagen ontvangen. Het moest niet dadelijk één dag later zijn maar plots lezen dat het 5 dagen later is - wat te laat zou zijn geweest - is niet ok.

Snel verzorgt

Vlot en correct!

Vroeger geleverd dan voorzien. Alles mooi en zoals getoond op de website. Heel tevreden!

Het is een mooie Cape met een nette geborduurde tekst.

Snelle levering. Maten goed. Kwaliteit goed.

Alles op tijd geleverd en niet te Duur .

Goed goede website alles in orde , service , klantvriendelijk, en snelle levering. Groeten Niels

Goede service. Geen vertraging met bezorgen. Toppie

Pakket ingoede conditie verpakt en ontvangen.

Leuke artikelen. Snel geleverd

Nieuwstraat 52