Snelle en correcte levering , en top materiaal !

Een aanrader !!!!

Heel goed!

Het hoedje is geweldig stond erg leuk met zoom feestje. Pruikje was niets sorry, maar omdat het hoedje zo leuk en goedkoop was liet ik het zo.

Snel

Pruik besteld, volgende dag binnen. Super service

Helemaal top!

Snel bezorgd! Bestelling was helemaal in orde.

Snel geleverd prima pak

Prima paashazen pak snel geleverd heel prettig

Bedankt voor de “extra” snelle levering ....

Snel

Top service!!!!

Zoals altijd een super service, super vriendelijke klantenservice!!

Product kwam heel snel en zoals beschreven toe.

Gekregen wat ik kocht.

Mooi glitter shirt. Kon op website achterkant niet zien. Is misschien nog tip dat wel te laten zien. En shirt zat in hele grote doos.

Mooie spullen

snel

snel en goed verpakt kwaliteit slinger slecht

Product is zoals je op de website ziet

Product is zoals uitgekozen en levering is snel zeer tevreden mee

Toppie

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Goede en snelle service

Duidelijke site! Snelle service! Bij vragen snel antwoord! Goede prijs-kwaliteit verhouding! Kortom...dik tevreden!

goed verzorgt

alles was goed verpakt en werd bezorgt volgens afspraak

Goede service.

Niet helemaal OK

Helaas bestond mijn ontvangen bestelling uit 2 verschillende producenten, dus 2 verschillende maatvoeringen ( 8+2 stuks) men doet een keuze die ikzelf zou moeten kunnen maken. Nu ging het alleen voor het maken van de bestelde hoeveelheid van 10 stuks.

tijdig geleverd

inorde

verschillende maten, zonder oplossing

Ik bestelde onlangs 18 kapiteinspetten op deze website. Alle petten kwamen in verschillende maten, variërend tussen 57cm-61cm. Deze waren erg verschillend en heel erg groot. Toen ik de petten bestelde had ik helemaal niet de mogelijkheid om een maat te kiezen. Toen ik de klantenservice contacteerde (ik vroeg om gelijke maten) vertelden ze me dat ze er niks konden aan veranderen en ik ze gerust mocht terugsturen, niet echt probleemoplossend dus.

Snelle levering en goede service. Mooie producten. Zeker voor herhaling vatbaar en aan te bevelen bij andere.

Ontzettend goed

Goede kwaliteit en snel geleverd!

spullen gevonden die ik elders niet heb kunnen vinden

wat ik zocht kon ik makkelijk zoeken. Ik heb een aantal "feest" brillen gekocht die heel leuk zijn

Degelijke producten, mooi en snel geleverd, goeie prijs.

Een prima ervaring

De artikelen zijn precies zoals op de foto’s. Ik heb drie dingen besteld. Ze zijn snel geleverd. Ene dag besteld, andere dag in huis. Al met al tevreden!

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis