waanzinnige service

ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam

Super mooi en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

goeie nette snelle service

een snelle, nette vriendelijke service vroeger bezocht ik de winkel in Sas van Gent wel eens, maar dit gaat ook heel snel. goeie artikelen die ik besteld heb.

Zeer klantvriendelijk!

Geweldige klantenservice met kennis van hun assortiment. Hierdoor krijg je gericht en goed advies. Heel vriendelijk!

Uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod aan verkleedkledij, gevonden wat ik zocht. Lage prijzen, snelle verzending.

Supersnelle levering!

Super,alles goed en snel geleverd !

Fantastische service

Ik heb voor een online thema evenement een groot aantal spullen moeten bestellen. Feestbeest was hierbij top in de medewerking. Ik heb hiervoor een aantal keer met een medewerker van de winkel gebeld die mij erg goed heeft geholpen. Bij een volgend feest zal ik zeker terug komen.

Perfect, alles zeer vlot verlopen

Helemaal niets op aan te merken. Alles is snel en vlot verlopen met de nodige communicatie.

GEWELDIG

Snelle levering, geweldige pruik Bedoeld voor iets speciaals, maar de voorpret is al groot. DANK ! Lachen in deze tijd is zo belangrijk !!! Eigenlijk zou iedereen een pruik moeten bestellen bij jullie nu ! Dank voor de goede service en voor de slappe lach. Hartelijke groet, Marianne Lampers

Snel en degelijk

Teleurstellend

We hadden alleen artikelen besteld die de dag erna al thuis zouden zijn. Ivm carnaval. Op donderdag besteld en dan hadden we nog 1 dag ivm drukte bij de post Zelfs dat is niet gelukt. Op maandag geleverd. Na het weekend en dus te laat!

Onduidelijke communicatie

Ik vond de beschrijving op de site absoluut onduidelijk. In ging er van uit dat als ik voor meer dan €39 bestelde en retourneerde, dit op de kosten van het bedrijf was. Nu moet ik hier zelf voor opdraaien. Als je dan van de klantendienst te horen krijgt dat dat aan jou ligt en dat het wel duidelijk staat, dan wordt ik daar zeker niet blijer van. Ik vond de kwaliteit van de kostuums ook ondermaats.

gewoon jammer

lampjes die ik had besteld werkte niet, en de bestelling was 2 dagen te laat

Elastiek in rok is verduurd

Elastiek in rok verduurd en dag te laat geleverd.

Vlotte levering maar heel jammer van de verzendkosten bij retour.

Dat je bij iets retourzenden de verzendkosten zelf moet betalen vind ik heel erg jammer.

Teleurgesteld

Ze maken reclame met voor 17:00 uur besteld volgende dag in huis. Ik kreeg het pas 5 dagen later. Bel je het bedrijf of je mischien kan afhalen zelfs dat bieden ze je niet aan en je moet maar wachten op je bestelling.

****** ?

Artikelen in stock zouden de volgende dag geleverd worden... Ik wacht nog altijd. (besteld op 12/02) Status bij Bpost : "in behandeling bij Party Group". Dus nee geen aanbeveling!

Heel slecht

Ruim van te voren besteld en te laat bezorgd Dus je krijgt alles weer terug en ik graag m'n geld terug

gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Het product was zoals gewenst en snel geleverd zoals aangegeven.

hebben het pakje niet ontvangen

het zou geleverd zijn in de wijnendalestraat 1 volgens levering adres waarvan het huis onbewoond is het juiste adres is wijnendalestraat 51 hoop op een oplossing voor het pakje het is zoek !!!!! groetjes

Leuke spullen, snelle levering. Top!

Volop keus, snelle levering

Ik had voor een alternatieve carnavalsavond een aantal leuke eenvoudige spulletjes nodig om een sfeer te creëren. Bij Het Feestbeest vond ik eenvoudig wat ervoor nodig was, het bestellen was eenvoudig, en het werd allemaal keurig verpakt op tijd geleverd.

Ideaal, snel geleverd en precies wat ik verwacht had

Ideaal snel geleverd en perfect wat ik nodig had!

keurig verzorgd

alles was keurig geregeld