Snelle levering en superblij met mijn bestelling!

Snelle, correcte levering

Correcte, vlotte levering

Goede ervaring!

Op tijd geleverd Prijs/kwaliteit in verhouding Zoekfunctie vind ik alleen minder. Je krijgt niet altijd alles te zien. Je moet heel specifiek zoeken.

Correcte levering; correcte producten!

Heel blij; voor een theaterproject had ik "dringend" nood aan een paar items die ik (voor een degelijke prijs) vond bij Feestbeest.be. Eerlijk gezegd, had ik wat schrik voor enerzijds de levertijd en anderzijds de kwaliteit van de producten. Maar ze werden perfect op tijd geleverd en de overall die ik kocht is exact dezelfde van kwaliteit als je ergens veel duurder vindt!

Snelle levering!

Goed ontvangen en zal van pas komen vr spreekbeurt

Ben super tevreden heb hier ook al eerder besteld voor onze vereniging

Ben super tevreden heb hier ook al eerder besteld . Toen betrof t pruiken en brillen

Toppie

Snelle levering...alles in orde, goed materiaal

Snel geleverd en precies zoals de afbeelding

Het pakket kwam snel aan, en was super goed verpakt. Goede kwaliteit van de producten, en een goede aankoop prijs.

snelle liefering

Zeer goed!

Zeer snelle levering van 3 artikelen. 1 artikel werkte niet naar behoren. 's anderendaags zat het nieuwe artikel al in de bus! Top service!

Snelle en correcte levering

Leuke clowns besteld voor carnavals deco.

Super snel geleverd en producten zijn super

Super snel geleverd en producten zijn super

Fijne webwinkel met leuke artikelen.

Leuke lampjes besteld voor Valentijn, snel Verzonden en snel in huis. Super tevreden.

Goed!

Goed!

Snelle en goede service

Prima ervaring, maar wel verwarrende mailtjes over de bezorgplaats, terwijl het uiteindelijk in de brievenbus bij mij thuis lag.

snelle service en correcte prijzen

een duidelijke webwinkel met een ruim aanbod en eerlijke prijzen. Snelle verzending en verzorgde verpakking.

Supersnelle levering. Product helemaal naar wens

Supersnelle levering. Product helemaal naar wens

Snelle levering. Spullen kwamen aan in een pakketje waar alles precies in past. Dus ook geen verspilling van verpakkingsmaterialen.

Top winkel

Voor elke feest, ben je op het juiste adres bij Feestbeest.

perfect geregeld en keurig bezorgd

het was zoals ik op de site had gezien qua kwaliteit

Leuk en goed.

Verassend en leuk, snelle levering.

perfect

Enorm aanbod met unieke items. Spullen razendsnel verstuurd.

Volgens afspraak geleverd

al het bestelde zag er goed uit

Gebruiksvriendelijk, bestelde was wat beloofd was. Nette levering.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis