Keurig verzorgd geleverd.

Mooi spul

Vlotte afhandeling van mijn bestelling en keurig verzonden

Zeer tevreden klant

Goede prijs-kwaliteit en nog snellere service dan beloofd!

Producten in goede orde ontvangen, nog sneller dan was aangegeven.

Snelle levering en de klapperring doet het goed. Ook de prijs trouwens.......

Snelle verzending, mooie onesie!

Snelle verzending, leuke onesie binnengekregen. Binnenkant van de onesie niet heel zacht, dat was een klein minpuntje... Maar verder top service, erg tevreden!

Snelle levering, kwaliteit boven verwachting.

Wij hebben voor Sinterklaas met de kleinkinderen een goedkope mijter besteld. Het idee was, dat sinterklaas zogenaamd opa officieel tot hulpSint benoemde en hem daarom een mijter cadeau gaf. Ondanks de pakjesdrukte, levering zoals beloofd binnen twee werkdagen. En de mijter... We hadden er, gezien de prijs, eerlijk gezegd geen al te hoge verwachtingen van. Maar dat viel dus 100% mee! Een prachtig exemplaar met mooie stof bekleed. De kinderen vonden het prachtig om opa als "hulpSint" te zien. Deze mijter gaat nog jaren mee! :-)

Prachtige kostuums

2 besteld op korte tijd, super kwaliteit ! Plezier verzekerd.

Zeer goede SERVICE TOP

Zeer goede SERVICE TOP

Fijne service!

De website was duidelijk. Kon meteen hetgeen vinden wat ik nodig had. Levering was ook prima. Duurde gelukkig niet te lang.

Vlotte en gemakkelijke manier bestellen.

Bestelde artikelen zeer goed en netjes geleverd en verder geen opmerkingen.

ronduit slecht

Prijs kwaliteit verhouding ver ondermaats. De producten die ik ontvangen heb zijn heel anders dan op de afbeeldingen op de website heb afgebeeld qua uiterlijk, materiaal en kwaliteit. Ik zou hier zeker niet nog eens bestellen. Kan nu alsnog naar een betere winkel om te halen wat ik nodig heb.

valt tegen

ik dacht een ballon te bestellen gevuld met helium de ballon koste 7,95 en daar kwam nog eens 4 euro verzend kosten bij ik dacht voor een ballon gevuld met helium. maar de ballon kwam leeg in een envelop dat gewoon door de brievenbus kan. verzend kosten dus veel te duur.

Probleemloos en snel

Het pakketje kwam snel en de artikelen waren prima.

duidelijk en netjes behandeld als een klant

Voor het eerst spullen gekocht en in vervolg ga ik weer eerst naar deze site

Het product is niet bezorgd

Product is niet bezorgd dus ik heb helemaal niks voor mn geld

Snel verzonden

Leuke site snel verzonden iedere dag een feest;)

Snelle levering, nette kwaliteit!

Uitstekende service

Zeer goede en snelle levering. Zeer goede kwaliteit. top!

Prima product en juist geleverd

Pompons besteld. Voldoen helemaal aan productbeschrijving. Goed verpakt en correct geleverd.

uitstekend

zeer tevreden

alles goed verlopen

Snel verzonden en netjes bezorgd

Dag van tevoren voor 17 uur besteld de dag erna al in huis. Goede communicatie van DHL hoe laat ze het kwamen brengen waardoor ik daarmee rekening kon houden.

Leuke artikelen en snelle verzending

De titel zegt genoeg. Alles snel ontvangen en ziet er prima uit.

Zeer goedkoop

Goedkope mooie sclera lenzen en snel geleverd

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis