Snel en goed geleverd.

Snelle levering.

vlotte en correcte levering

Aankoopprocedure via webshop is heel gebruiksvriendelijk. Nazorg en levering waren perfect in orde!

Snelle goede levering!

Duidelijke site,snelle levering en prima artikel! Tip : misschien een idee om wanneer het om een pruik gaat ,er even de maat bij te zetten qua cm /doorsnede ? Vonden de pruik iets aan de kleine kant

Het goede spul op tijd geleverd

Zie boven

Klantvriendelijk

De reactie snelheid en klantvriendelijkheid is heel goed! Ik kan het product nog niet beoordelen want ik krijg het vanmiddag pas binnen. De vervoerder is wat laat.

Geen levering ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst. Die zou na een paar dagen geleverd worden. Op de dag dat het geleverd zou worden stond bij DHL dat de levering 1 a 2 dagen later zou komen. Na 2 dagen contact opgenomen omdat ik nog niets ontvangen had. Kreeg ik het antwoord dat het heel druk was bij DHL..... Het is nu 5 dagen na de (door DHL) afgesproken afleverdatum, ik heb nog niets ontvangen en bij mijn trackandtracecode staat nog steeds dat het 1 a 2 dagen later bezorgd zou worden. Na deze slechte beoordeling werd snel een onderzoek opgestart en ontving ik bericht dat mijn pakketje werd vermist en ik kreeg de vraag of ik de artikelen nog een keer wilde bestellen. Dat deed ik en binnen 24 uur had ik mijn pakketje gelukkig binnen. De artikelen zien er prima uit!

prima en snelle levering

aantal feestartikelen besteld voor sinterklaasfeest. prima levering en snel. goed verpakt

Toppie

Leuke site...snelle levering. Goede prijs. Een aanrader!

Goede duidelijke site

Ik heb niets ontvangen

Geen bestelling ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Levering ziet er prima uit

Netjes op tijd geleverd dank je wel

Alles correct verlopen !

Alles super verlopen

Snel verzonden en geleverd zoals volgens afbeelding.

Snelle levering; alles keurig verzorgd

Alles prima geregeld en verzorgd; snelle levering en goede aflevering

Slecht!

Bestelde artikel komt een dag later als afgesproken wat bij de bestelling stond. Hierdoor het artikel niet kunnen gebruiken voor het feest. Waardeloos!

Zeer teleurstellend

Bestelling zou vandaag bezorgd worden maar DHL bezorgd morgen.... Spullen kunnen dus per direct terug want we hebben ze vanavond nodig....

keurige levering!

2 piep schuim koppen besteld , keurig afgeleverd , netjes verpakt e.d.

Super snelle service

Voldoet aan verwachting

6 pruikdragers gekocht en zeer tevreden

Keurig

Snelle en goede levering

Goed.

Goed en mooi op tijd geleverd.

Snel en goed geleverd

Goed geregeld

Bestellen en het komt snel aan huis hopla

Snel geleverd.

Fijne website