Prima! Lekker snel, goed producr!

Meh

Woensdag ochtend besteld voor 17:00 met het idee dat ik donderdag iets binnen zou krijgen dat ik vrijdag nodig zou hebben Nou kwam het niet donderdag en kreeg ik een mailtje dat het pas vrijdag laat zou aankomen omdat 1 ding op de bestellijst niet op voorraad was. Toen heb ik maar een andere feestwinkel gebeld om te vragen of ze spullen die ik nodig had klaar te leggen dan kwam ik dat halen. Heb daar voor precies dezelfde spullen als die ik hier besteld had 15€ minder betaald en vrijdag gebruik.

Ben er heel blij mee en het was snel geleverd! Top!!

Ben er heel blij mee en het was snel geleverd, helemaal top! Mvg yvonne

Prettig

Prettig snelle bezorging

Top optijd geleverd

Snelle levering product wat ik besteld heb is ook perfect

Teleurgesteld

Woensdagmiddag een bestelling geplaatst. Voor de artikelen stond: Voor 17.00 besteld, morgen in huis. Het is vrijdagavond en nog niets ontvangen. Pakketje gaat als het nog komt gelijk retour.

Sneller dan mijn schaduw !

Sneller dan mijn schaduw !

Goede prijskwaliteitverhouding

We beleven heel veel plezier aan de wolvenmutsen met onze kleinzoon van 2,5 jaar, dankzij de rekker in de pet passen de mutsen op elk hoofd! Dankjewel!

Alles naar wens, bestellen én leveren

Alles naar wens, bestellen ging vlot en alles werd mooi op de gemelde tijd geleverd

Onduidelijk beschreven op de website

Op de website een bril besteld voor Halloween, op de foto staat er zwart met rode glazen. Met de tekst eronder dat je zwart/blauwe bril met rode of roze bril thuis krijgt bezorgd. Geen keuze daarin, dat je vervolgens een blauwe met roze bril thuis geleverd krijgt. Verzendkosten is voor de klant zelf.

top bedrijf snelle correcte service

alles correct verlopen, makkelijk te bestellen en vlugge levering. Toppie

Besteld, snel geleverd en artikelen precies volgens afbeelding en verwachting. En nog goedkoop ook.

Heb nog niets ontvangen

Kan daar niet op antw want heb nog niets gekregen en tis zaterdag Halloween

Heel correct

Heel vlug ingelicht over je aankoop

Super snelle levering fijn..

Prima service!

Een eerste kleine bestelling verliep als geen ander! Wat ze feestbeest belooft komen ze gewoon na!

Niet lang moeten wachten alles in orde.

Ik vond het alleen jammer dat je soms kleuren niet kunt kiezen bij artikelen. Voor de rest alles tip top

Tevreden klant

Snelle service en de producten zijn net zoals op de website!

Super snel super feest!!

Op woensdag besteld op vrijdag binnen. Helemaal top!

bezorging correct.

correcte bezorging.

Tot op heden nog niets ontvangen dus geen sterren

Nog niets ontvangen, beetje vroeg

Perfecte service!

Gemakkelijke website. Vlot besteld en super snel geleverd.. goed verpakt.

Foto's kunnen een beetje bedrieglijk zijn maar alles verloopt goed.

Je kunt makkelijk en snel bestellen. Je krijgt je levering ook snel. Op foto kan je de kwaliteit en maat van iets moeilijk inschatten wat je soms kan verrassen maar dat is normaal. Ik ben tevreden.

Goede en snelle service

Perfect.