Goede snelle service

Leuke slingers gekocht en snel geleverd

zoals afgesproken

kprte leveringstijd

Levering

Makkelijk bestellen, snelle levering en mooie producten

Product is uitstekend en snelle levering, top!

Netjes verpakt snel geleverd

Product niet geleverd door DHL

Product nog niet ontvangen, zou via DHL 7/8 geleverd worden. Geen tijdvak zoals bij andere bezorgdiensten als postnl of pdf, maar als enige leverancier tussen 8.00-18.00. Chauffeur nooit geweest en heeft besloten dat het vanwege vakantiesluiting niet geleverd kon worden (op privé adres????), terwijl we de hele dag met 2 man thuis waren met zicht op voordeur. Hadden levering verzet naar 31/8!!! Bellen dhl kan niet, na lang zoeken chat gevonden. Fout werd erkend, maar die middag niet meer afgeleverd, zou dan 8/8 worden. Oke... zie ik 's morgens dat het zonder contact op 10/8 Is gezet. Wederom contact klantenservice, maar behalve een excuus konden ze geen contact opnemen met het depot om toch 8/8 uit te leveren. Kortom...kwaliteit product nog onbekend, maar adviseer dringend om geen gebruik te maken van dhl. Als er hier iets fout gaat met levering is het 9,9/10x bij DHL en de klantenservice heeft geen mogelijkheden om de erkende problemen te helpen oplossen. Morgen dus weer een dag afwachten. update: Na veel gedoe, waarin Feestbeest contact met DHL heeft opgenomen is het uiteindelijk op 12/8 geleverd in een gehavende doos, maar in goede staat. Product is conform verwachting. Contacten met Feestbeest waren in de meeste gevallen erg positief en vriendelijk.

Heel blij met de goede en snelle levering van de klapperhandjes van Het Feestbeest. Precies zoals verwacht. Fijn.

Snelle levering, mooie prijs

Om je feestje aan te kleden kun je bij Het Feestbeest o.a. terecht voor leuke artikelen tegen een mooie prijs. Ik heb geprofiteerd van en mooie korting. Alles wordt supersnel geleverd en de kwaliteit is prima. We kunnen hier wel een paar jaar mee vooruit

Prima webshop

Makkelijk besteld en betaald... Snel geleverd, netjes verpakt! Prima!

Snelle en goede voorzichtige site

Perfect bedrijf!!!

Alles word snel geleverd!!Een groot pluspunt is dat je ook hier kan betalen met een bankoverschrijving wat bij de meeste niet het geval is!!! Heel vriendelijke mensen echt een topteam!!!

Alles zag eruit zoals op de foto

Snelle levering en leuke dingen die zoals op de foto precies hetzelfde waren !

goede service en snelle levering

Het product voldoet aan de verwachtingen en is snel geleverd

Goede leverancier

Mijn bestelling is zonder problemen besteld en beorgd. Ik heb deze enquete al eerder ingevuld, maar is zeker niet aangekomen.

uitstekend

product besteld in goede conditie en van goede kwaliteit

Prima kwaliteit product in verhouding tot de prijs

Snel geleverd en product is zoals verwacht

Gewoon SUPER

Ik ben zeer tevreden met het artikel dat ik heb aangekocht. Dit country hemd is van goede kwaliteit en oogt zeer mooi. Op naar mijn volgende bestelling. Vele groetjes uit Hulste (Harelbeke).

Ruime sor****** en super snel bezorgd

Ruime sor****** super snel bezorgd

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Spullen waren netjes geleverd

als ik ooit nog iets nodig heb koop ik het hier weer

Fijne klantvriendelijke servicedesk!

De (snelle) levering van 5 opblaasbare palmbomen bleken 2 palmbomen defect. De vriendelijke dame van de klantenservice vroeg om een foto te sturen met het defect opdat ze het zelf konden beoordelen. nog dezelfde dag een reactie dat er 2 nieuwe palmbomen verzonden zijn. Waarvoor dank!

Leuk assortiment, snelle bezorging!

Leuke spullen op de website en binnen 3 dagen bezorgd. Awesome. Voor dingen als nep bloed misschien foto's plaatsen met voorbeelden van hoe het er uit ziet?

goede service en snel geleverd.

leuke flamingo en heel snel geleverd.

Dik in orde

Mooi, snel en kwaliteit

Super snelle service. Ziet er geweldig uit. Mooie aanvulling op een feestje

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis