Lekker en super snel in huis

Veel keus en snel in huis

Heerlijk kaas!

Graskaas is heerlijk en wij hebben ook altijd oude kaas die ook heerlijk is!

Goede klantenservice

Klantenservice reageerde snel en dacht mee toen het pakket bij de douane bleef hangen, heel fijn.

Snel en vers

Altijd vers kaas gekoeld en snel geleverd voor een prima prijs!

Heerlijke kaas

Deze Parmezaanse kaas is fantastisch van smaak. Over 3 gelijke stukken verdeeld. Goed vacuüm verpakt, dus blijft lang goed, in de koelkast. Ik gebruik deze nu al jaren en nog steeds zeer tevreden over!! Ook leuk om cadeau te geven!

uitstekend

prima kaas, erg lekker

prima en snel geleverd

ik wilde een kaaspotje dat ik in talie gezien had en hier was het te koop! en de kaas die ik erbij besteld heb was heerlijk

Snel geleverd, heerlijke kazen

Zowel in de winkel als online goede service, altijd goede producten.

Heerlijke kaas en betrouwbaar

Behalve dat ik het inderdaad de lekkerste kaas vind, wordt de kaas snel en verzorgd afgeleverd. Met hoge temperaturen zelfs in koeldoos met koelelementen.

Tevreden zowel over de Kwaliteit als de Snelheid vd Levering

een Tevreden Klant en daarom kom ik Regelmatig terug!

Uitstekende kaas, goed personeel!

Een ruime keuze aan kaas, vriendelijk personeel en goede prijs kwaliteit verhouding.

Huwelijkskado

Een hollands kaaspakket gestuurd als huwelijks kado voor onze vrienden in Portugal. Kreeg een berricht dat vanwege de hitte ze de verzending vertraagd hebben zodat ze de kwaliteit van de kaas konden garenderen. DIT is wat je wilt bij een specialist! Overigens kwam het kado daardoor slechts 2 dagen na hun trouwdag bij hen aan, prima timing! Het netgetrouwde koppel was er erg blij mee!

Te zout

Ik heb nu 2 keer een bestelling gehad, de smaak was prima, maar ik vond dat er teveel zout was gebruikt, ik gebruik zelf heel weinig zout maar gebruik veel kruiden als smaakmakers. Daarom zal ik geen kaas meer bestellen

Heerlijke kaas

Ondanks dat wij regelmatig gebruik maken van het magere kaas pakket, genieten we nog steeds van de kaas. Mooie smaakvariatie, lang houdbaar, goede kwaliteit

heerlijke verse kaas en super goed verpakt.

Ik heb al meerdere keren bestelt en ben heel tevreden over de kwalitt en de kwantiteit. Het word ook altijd vacuum verpakt naar je opgestuurd en altijd snel en vlot. En blij dat ze er zijn ,alleen er zouden meer soorten buitenlandse kaasjes en kazen mogen wezen. Daarom ben ik blij met de lekkerste kaas. Toppie.

Heerlijke verse kaas met smaak

Duidelijke website. Snelle levering. Lekkere kaas voor een goede prijs. Goede klantenservice.

Lekker!

Heerlijke kaas, prima verpakt dus langer houdbaar. Snelle levering.

Het vaste adres voor mijn Parmezaanse kaas!

Graskaas en Pecorino Romano besteld. Alles werd snel geleverd, vacuüm verpakt en smaakt prima. Kan Delekkerstekaas absoluut aanbevelen!

Snel en precies wat ik bestel

De bestelling plaatsen gaat fijn, het afleveren ging deze keer super snel. Daar kunnen jullie niks aan doen dat post.nl er soms 3 dagen over doet om het af te leveren

Super lekker!

!

Bedrijf doet zijn naam eer aan: echt de lekkerste kaas

Sinds een jaar bestel ik met regelmaat kaas. Er zijn zoveel soorten en smaken dus even kijken waar de voorkeur naar uitgaat. Meestal fijne aanbiedingen en perfect verpakt (in koeldoos met ijspack). Wat een service! Toppie

Lekker,netjes en met zorg ingepakt

TOP

Heerlijke kaas voor een reële prijs. Keurige snelle levering TOP!

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem