Prima kwaliteit en een goede en snelle levering.

Heerlijk

Kaas was echt heerlijk!

Super snelle levering

De kaas was heerlijk en echt binnen 1 dag in huis. Leuk dat er zo'n speciaal bewaarfolie bij zat, alleen was de kaas in 1x op :/

Heerlijke kaas, snel geleverd en fijn met extra kaaspapier.

geen klachten

keurige levering, prettig op tijd.

Altijd lekkere kaas en goede, nette levering

Ik bestel hier altijd mijn kaas. Super lekker. En dat hoor ik ook van vrienden die bij mij eten. Dan vragen ze waar ik die lekkere kaas gekocht heb. Het is altijd vacuümverpakt. Je krijgt er altijd kaaspapier bij en verder word het altijd netjes thuis afgeleverd.

Alles is goed

Super lekkere kaas

De kaas was heerlijk.

Altijd de lekkerste kaas

De kwaliteit is uit de kunst, net zoals de bezorging. Geen minpunt te bedenken!

Sterrenkaas

Nadat ik in een sterrenrestaurant zeer oude Friese Nagelkaas op mijn kaasplankje had gekregen ben ik op zoek gegaan naar deze kaas ook voor thuis. Volgens mij heb ik hem nu gevonden! Heel blij mee, echt heerlijk is deze. Bovendien kwam de bestelling de volgende dag al binnen, keurig in twee stukjes, vacuüm verpakt.

Lekkere kaas, en goed verzorgd thuisgebracht

Het pakket was zoekgeraakt bij Post.nl.. Natuurlijk vervelend, Ook voor De Lekkerste kaas zelf. Maar supersnel opgelost door hen. Er werd gewoon meteen een nieuwe bestelling klaargemaakt en verzonden. Zag er weer keurig uit. Complimenten voor de klantenservice!

goede kwaliteit

ruime keus, goede kwaliteit, netjes verpakt

Heerlijk

Netjes en zonder lange wachttijd afgeleverd. Het was goed verpakt. Heerlijke kaas voor een goede prijs.

Accurate leveringen

---

Alles goed verpakt en keurig op tijd bezorgd

'Kees'kaas is bijna nergens te koop. Ik bestel een aantal stukken bij Delekkerstekaas.nl. Vanwege de gesealde verpakking is de kaas zeker een maand prima houdbaar buiten de koelkast.Eenmaal aangebroken wel in de koelkast bewaren. Deze kaas is veel minder vet en vanwege de toevoeging van zonnebloemolie erg goed voor een minder cholesterolrijk dieet.

Goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Uit de kunst

Altijd netjes en op tijd

Kaas zoals kaas moet zijn

Een heerlijke boerenkaas,beetje pittig op de tong,enorm smaakvol

Heerlijke kazen

heel plezierig om de kaas via mail te kunnen bestellen. De kazen zijn echt heerlijk. De laatste bestelling was ik erven overtuigd, dat ik meer 30+ kazen zou krijgen . Voor m.n partner haf ik ook een pakket en die as zoals verwacht, maar voor mij waren er twee en, een geitenkaas 50%, Allemaal heerlijk, maar ik had het deze keer anders verwacht.

Verrukkulluk! ;-)

Wij vinden de kazen van delekkerstekaas.nl vaak nèt even aparter en daardoor bevallen ze ons zeer. Zorgvuldige verpakking en verzending. Van harte aanbevolen!

Heerlijke kaas, fijne winkel en lief personeel.

Positieve ervaring.

prettige ervaring

snelle levering, prima verzorgd. jammer dat het gewicht net niet klopt.

Prima kwaliteit en vlotte levering

Tot nu toe zeer tevreden

altijd prima levering

al jaren bestel ik hier. Smakelijke kaas. met een zeer correcte levering

Heerlijke kaas en top bezorging

Gewoon prima.

Barrevoetestraat 10