Laden reviews...
161 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen positieve ervaringen met kaasbestellingen. Klanten waarderen snelle levering, goede verpakking en een ruim assortiment. Enkele klachten gaan over klantenservice en af en toe vertragingen bij levering. De algehele ervaring is positief.
De kaas is inderdaad lekker. De bestelprocedure verloopt feilloos! Kan het iedereen aanraden!
3 April 2026
Martin
Akersloot
Goed!
1 April 2026
Jolanda
Le val d ajol
Ik koop al jaren mijn (Parmezaanse) kaas hier. En altijd, op een enkele keer na, tot tevredenheid. Maar nu gaat er iets goed mis en krijg ik geen enkele reactie op mijn mail. Want dat is ook het euvel; als er iets fout gaat kun je alleen per mail reageren. Ook dat zou nog geen ramp hoeven te zijn maar een mail waarin je kunt lezen dat er iets fout is gegaan moet je toch echt zo snel mogelijk beantwoorden. Maar tot nu toe geen enkel teken van leven……
Anita
Utrecht
Altijd goede ervaringen!
Tijn
Haarlem
Snelle afhandeling,lekkere kaas !
Irene
Sittard
Af en toe bestel ik een paar soorten kazen. Jumbo-kaas is mijn favoriet. De kazen zijn goed verpakt en lang houdbaar. De kazen smaken toch echt anders dan voorverpakte kazen uit een supermarkt.
26 March 2026
Adeline
Renswoude
Goed verzorgd!
20 March 2026
Ria
Slootdorp
Ik heb een hele kaas gekocht bij lekkerstekaas.nl van 12 kilo maaar heerlijke smaak
20 March 2026
William
Heerde
DLK besloot zonder overleg mijn bestelling te wijzigen. Dat liep niet goed af. Al járen bestel/eet ik Kinderdijk Bio Extra Belegen. Lekker. DLK heeft nu een andere leverancier gekozen die waarschijnlijk een betere marge geeft. Bio Bella Pikant van MAAZ Cheese is flauw en saai en hooguit Belegen, maar zéker geen Extra Belegen. Je krijgt en betaalt dus vooral water. De ene kaas rijpt immers veel korter dan de andere en kan vervolgens eerder de handel in. Tel uit je winst! Veel sjoemelplezier wens ik ze allebei. Ik ga mijn (lekkere) kaas elders bestellen. En never ever meer Bio Bella.
17 March 2026
Ingrid
Frankrijk
Snel geleverd heerlijk kaas goed verpakt
16 March 2026
Fc
Haarlem
Snelle levering top verpakt en altijd lekkere kaas
14 March 2026
Jh
Odijk
Heerlijk kaas en super snelle levering!
12 March 2026
Tineke
Den Haag
Wij bestellen heel vaak via deze webshop en zijn altijd tevreden.
9 March 2026
Sanne
Saalfelden
…
7 March 2026
J
Elshout
Prima kaas, voorheen was de kaas sneller in huis. Laatste aflevering duurde het zelfs 7 dagen. Voorheen was het voor 13 uur besteld volgende dag in huis. Per keer dat ik nu bestel duurt het langer. Mijn man wilde kaas mee op zij reis, dat is dus niet gelukt. Op vrijdag besteld en pas donderdagmiddag in huis. Man is woensdag vertrokken. Voor de kaas blijf ik bestellen maar niet voor de tijd dat het duurt voor het jn huis is. Nu nog maar eerder bestellen, zodat je zeker weet dat het op tijd in huis is
6 March 2026
Paula
Zoeterwoude
2 March 2026
Karin
Maren-Kessel
Ik bestel hier altijd mijn kaas. Ik heb nog nooit een kaas gehad die niet lekker was. Heerlijke kaas. Goed verpakt. Bij de laatste bestelling zat er alleen geen kaaspapier bij. Maar dat zal vast een foutje geweest zijn.
2 March 2026
Rian
Rilland
Zeer goede kwaliteit
27 February 2026
Co
Hippolytushoef
Mijn kaas was over de datum toen in hem binnen kreeg. Meerdere keren contact geprobeerd te zoeken maar krijg geen gehoor meer. Slechte service. Dit is de laatste keer dat ik hier bestel. De kaas kan ik helaas weggooien.
23 February 2026
Tamara
Valkenburg
Wisselende aflevergewichten, wordt wel goed opgelost. Maar je zit niet op extra communicatie te wachten.
22 February 2026
Willem
PIJNACKER
Langere houdbaar heidsdatum zoals gevraagd Prima levering Heldere uitleg Heerlijke producten. Ik ben al lang trouwe klant Hier kan geen supermarkt kaas tegenop Dank!
leonie
Oploo
Goed en snel. Jammer dat het niet lukte om een nieuw account aan te maken. Paar keer geprobeerd, maar nooit een email ontvangen.
Elly
Heerjansdam
Lekkere kaas, vlotte levering, 's zomers gekoeld geleverd
S.A.G.
Papendrecht
Heerlijk nl kaas snel bezorgd binnen een paar dagen. Geweldig Wordt herhaald
16 February 2026
Ronald
Bilbao
We kochten oude kaas en die is super lekker en scherp geprijsd.
14 February 2026
Martin