Helaas slechte ervaring wat prijs en gewicht betreft.Kwaliteit is prima

Dit bericht stuurde ik u eerder,met daaronder het antwoord. Bij de laatste levering waren de gewichten onder de 500gr.(460,460,490 en 432gr.) in totaal dus 158 gr.minder. Uw onderstaand antwoord klopt dus niet! Goedemiddag, Al enige tijd bestel ik bij u Kees extra gerijpt voor € 9,49 per pond. Nu staat er per 400 gr..Is dit wel juist? Een verhoging in prijs van 20 % lijkt mij erg veel. Gaarne uw antwoord, Met vriendelijke groet. J.M.Cromberge- van Leeuwen Dank voor uw bericht. De stukken zijn niet kleiner geworden maar om grote gewichts schommelingen te voorkomen vanwege de automatische snij techniek zijn voor een nieuw gemiddeld gewicht gegaan en geven we standaard lager gewicht aan dan uiteindelijk geleverd wordt. Uw kaas wordt geleverd naar grote zoals u van ons gewend bent. Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

Kaas heerlijk maar binnen een maand verschimmeld

Kaas was lekker en goed! Alleen kaas verschimmelde binnen een maand weg uit de koelkast!

Heerlijke kaas correcte bezorging

Heerlijke kaas goede service

Súper kwaliteit lekkere kaas die ook nog eens snel en netjes wordt bezorgd.

Heerlijke kaas, goede prijs, goed verpakt en netjes en snel bezorgd.

Leuke en heerlijke pakketten maar het kan completer

Als ik iemand als verrassing een pakket stuur moet jullie de mogelijkheid bieden daar een kaartje aan toe te voegen. Tevens weet de ontvanger ook niet van wie het evt. Cadeautje afkomstig is.

Altijd goed

Altijd lekkere kaas, die makkelijk te bestellen is. Ook qua levering altijd net op tijd Als enige verbeterpunt zou ik aangeven dat het altijd lastig is dat alle verzendinformatie precies op het deel van de doos zit die je door wil snijden om de doos open te maken. Door deze keuze is dat dus lastig (je kan dan of de hele doos kapot maken, of 'flink hakken' met een mes en dan dus misschien je kaas slopen.. beide geen top opties)

Zalige kaas, elke keer weer

Super goed dus voor mij geen andere kaas.

Geweldige service, heerlijke kaas, prachtige prijs

Heel makkelijk geweldige kazen kopen. Vacuümverpakt blijft de kaas 3 maanden goed. Een grote variatie voor een schappelijke prijs. Binnen een dag via post.nl aan huis. Alleen jammer dat de geweldige boeren gaten kaas alleen in de winkel te koop is. Maar dat is duidelijk een luxe probleem!

zoals gewoonlijk prima kwaliteit

heerlijke kaas geaccentueerd met een verrukkelijke mosterd-dillesaus. smaakt naar meer

Bestelling is op tijd en altijd netjes verzordgd

Altijd netjes verzorgd

Heerlijke kazen, uitstekend service!

Ben er zeer tevreden over keurig verpakt en ook snelle levering. Kaas stukken zijn mooi vacuum verpakt

Ik ben zeer tevreden over de lekkerste kaas. De kaas is smakelijk.

De kaas is smakelijker dan in de supermarkt. Wordt snel geleverd, goed verpakt. Met ook nog vetvrij papier voor als je het stuk kaas gaat aansnijden. Prima!

uitstekend, ik ben tevreden

Prima webshop, kan ik zeker aanbevelen

Verzending van de heerlijke boerenkaas naar het buitenland gaat prima, in de warme maanden extra gekoeld.

Goede kaas, goede smaak

De kaas is smeuïg en goed van smaak.

Heerlijke kaas.

Snel bezorgd. Je hoeft niet in de rij te staan en word thuis bezorgd. Heerlijke kaas daar hoeven wij niet meer extra voor aar de markt te gaan. Ik ga zeker vaker bestellen.' TOP!

Snelle levering, lekkere kaas

Heerlijke kaas

Inderdaad de lekkerste kaas ooit!

Leuke aanbiedingen, fijne website, snelle verzending en werkelijk de heerlijkste kaas die ik ooit geproeft heb

Lekkere kaas en prima bestel en aflevering

Lekkere kaas en prima bestel en aflevering

Kaas is goed en wordt snel geleverd.

lekkere kaas, goede service.

Snelle verzending en altijd lekkere kaas..

Heerlijke kaas en snelle levering.

Hele lekkere kaas gekregen, snel geleverd en goed verpakt. Echt een qanrader!

Lekkere kaas voor een uitstekende prijs en vlot geleverd.

Lekkere kaas voor een uitstekende prijs en vlot geleverd.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem