geweldig

Heerlijke kaas snelle levering

Mijn ervaring is positief

35+ Superlekker en zeer goed betaalbaar. Een aanrader

Wij kopen altijd de 35+ kaas oud. Daar kan geen andere magere kaas tegenop! Snelle levering. Klein minpuntje: als je 8 stukken koopt krijg je niet genoeg vershoudpapiertjes erbij.

Snelle afwikkeling en zeer goede kwaliteit

Het enige minpunt vind ik: de zeer strakke, krappe vacuumverpakking. Vroeger was er iets meer ruimte, waardoor de kaas makkelijker te openen was. Ook jammer dat er geen kleinere stukken te bestellen zijn, zoals vroeger.

Goed bedrijf met uitstekend produkt

Goede website met duidelijke informatie en simpele bestelprocedure. Ruime keus en redelijke prijzen. Snelle levering en producten goed verpakt.

Helemaal TOP!

Heerlijke kaas, prompt geleverd.

Prima, lekkere kaas

Niets toe te voegen

Top product!

Altijd met zorg, aandacht en kwaliteit gemaakt en geleverd. Wij bestellen regelmatig!

Lekkere kaas, goede afhandeling

Heerlijke kaas. Onze favoriet is de truffelkaas. Wordt keurig ingesealed En goed ingepakt verstuurd en is daardoor ook ongekoeld onderweg houdbaar.

lekkere kaas en snel in huis!

Duidelijke website, goed verpakt en snel in huis, lekkere kaas!

Al meedere keren hier besteld. Netjes verpakt, kaas velletjes erbij. En de kaas is heerlijk.

Prima kaas voor een prima prijs

Lekkere kaas die zeker met het bijgeleverde papier goed houdbaar is,.

Lekker

Lekkere smaken en goed verpakt

Top kwaliteit en snelle internationale bezorging

De kaas is top kwaliteit. Duidelijk van etiketten voorzien en vakkundig vacuüm verpakt: De belegen en oude kazen gaan ongeopend maanden mee. Er wordt ruim voldoende kaaspapier mee geleverd. Bezorging is snel: Enkele dagen maar naar het VK en geen problemen met invoeren. Ten slotte zijn de bezorgkosten zeer redelijk. Ik bestel hier enkele keren per jaar.

goede smaak en kwaliteit.

Omdat ik alleen ben,bestel ik ook altijd voor mijn dochter die mij eens per week komt helpen,wij zijn beide blij dat de kaas in papier dat u mee stuurt zo lang houdbaar blijft,vr,groet,An.

goede service

snel en goed contact, goede producten

altijd prima!

Bestel al lang hier en bevalt me prima. Heerlijke kaas en snelle levering!

Lekker voor een leuke prijs

Zoals aangegeven; lekker, tegen een leuke prijs. Daarnaast een ruime keus en, zeker niet onbelangrijk, een zeer klantvriendelijke benadering en behandeling.

bestelling plaatsen op delekkerstekaas.nl is verslavend.

Het is in een woord heerlijke kaas, goed verpakt, zit ook nog eens papieren verpakking bij, om de kaas goed in te bewaren. Kaas heeft een lange houdbaarheidsdatum, wat gezien het aantal stukken bestelde kaas, alleen maar prettig is. Leveringen verlopen vlot.

Goeie service en super lekkere Kaas

Goeie service en super lekkere Kaas

Prima leveringen

Wordt snel geleverd, netjes verpakt en in de zomer gekoeld verzonden. Kaas papier wordt erbij geleverd om de kaas goed te bewaren.

Hele goede ervaring

Bestel altijd de parmezaanse kaas Netjes verpakt en sn geleverd Niet onbelangrijk: dekaas is verrukkelijk!

Gewoon goed en snel

Alleen jammer dat jullie briefhoofd/naam niet op de taxinvoice staat.

Alles is prima hier.

Ontstaan door her parma drama en uitgegroeid tot een prima kaas bedrijf. Snelle levering en goed verpakt.

Erg lekkere kaas

De kaas is lekker en hebt heel veel keus voor een mooie prijs.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem