Bestelling is op tijd en altijd netjes verzordgd

Altijd netjes verzorgd

Heerlijke kazen, uitstekend service!

Ben er zeer tevreden over keurig verpakt en ook snelle levering. Kaas stukken zijn mooi vacuum verpakt

Ik ben zeer tevreden over de lekkerste kaas. De kaas is smakelijk.

De kaas is smakelijker dan in de supermarkt. Wordt snel geleverd, goed verpakt. Met ook nog vetvrij papier voor als je het stuk kaas gaat aansnijden. Prima!

uitstekend, ik ben tevreden

Prima webshop, kan ik zeker aanbevelen

Verzending van de heerlijke boerenkaas naar het buitenland gaat prima, in de warme maanden extra gekoeld.

Goede kaas, goede smaak

De kaas is smeuïg en goed van smaak.

Heerlijke kaas.

Snel bezorgd. Je hoeft niet in de rij te staan en word thuis bezorgd. Heerlijke kaas daar hoeven wij niet meer extra voor aar de markt te gaan. Ik ga zeker vaker bestellen.' TOP!

Snelle levering, lekkere kaas

Heerlijke kaas

Inderdaad de lekkerste kaas ooit!

Leuke aanbiedingen, fijne website, snelle verzending en werkelijk de heerlijkste kaas die ik ooit geproeft heb

Lekkere kaas en prima bestel en aflevering

Lekkere kaas en prima bestel en aflevering

Kaas is goed en wordt snel geleverd.

lekkere kaas, goede service.

Snelle verzending en altijd lekkere kaas..

Heerlijke kaas en snelle levering.

Hele lekkere kaas gekregen, snel geleverd en goed verpakt. Echt een qanrader!

Lekkere kaas voor een uitstekende prijs en vlot geleverd.

Lekkere kaas voor een uitstekende prijs en vlot geleverd.

Snel en goed

De kaas is goed, en er wordt snel gereageerd en Verzonden. Ik hoef er alleen niet iedere keer zoveel kaas papier bij.

Super lekkere kaas en goede levering

De kazen hebben goede kwaliteit en zijn goed verpakt. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Leveringen altijd op tijd en goed verpakt

Lekker makkelijk bestellen en niet duur

Lekkere kaas en op tijd bezorgd

Prima verzorgd

Prima kaas

Al een aantal keer hier wat kazen besteld. Goede producten, lang houdbaar gesealed, correcte en snelle levering. En best flink wat keuze. Top vinden wij de Comté, de échte. Net als de grote jumbokazen trouwens. En de truffelkaas ! Wat mij betreft is De Lekkerste Kaas met 5 sterren echt een aanrader.

Snelle levering -goed verpakt en natuurlijk lekkere kaas

Hoge kwaliteit, perfect verpakt en snel geleverd.

Wat wil je nog meer ?

De dienstverlening is op en top en hoeft niet verbeterd te worden

De historische liefde voor kaas is in alles terug te vinden. De Lekkerstekaas kan met een gerust hart doorgaan op de ingeslagen weg. Teksten kunnen hier en daar wel wat "eigentijdser" geschreven worden.

Lekkere kaas.

Lekkere kaas en je moet er niet voor buiten komen, hij word aan je deur geleverd dat vind ik persoonlijk top.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem