Goede prijs en kwaliteit

Naast de prima kwaliteit en prijs werd de kaas op de beloofde dag geleverd

Heerlijke kaas, goede prijs en snel geleverd

Ik ken delekkerstekaas van de markt in onze oude woonplaats. Heerlijke kaas, niet duur en via de website ook nog eens makkelijk en snel geleverd, ideaal!

Geweldig!

Heerlijke kaas! Veel keuze - ook biologische !!! Vrijwel altijd de volgende dag in huis!

Superheerlijke diverse soorten kaas!

Snelle levering en prima, zeer klantvriendelijke service! Ik ben altijd weer heel tevreden als ik een bestelling heb gedaan bij De Lekkerste Kaas!

Op je vraag via mail snel antwoord. Super geregeld. Mijn ervaring met levering Ierland is geweldig. 2x in 2021. Kazen smaken heerlijk volgens mijn zoon en schoondochter.

Top kwaliteit

Top kwaliteit, keurig netjes verpakt en snel verzonden.

hele lekkere kaas : pikant en smeuig

verschillende kazen besteld en tot nu viel niets tegen, altijd heerlijk pikant en lekker smeuig,

Goeie kwaliteit/prijs en snelle levering.

Geen levering kaas na mail geen reactie en telefonisch niet bereikbaar.

Bestelling gedaan op 18 oktober. Op 27 oktober nog geen bestelling ontvangen dus contact gezocht per mail hierop geen reactie gekregen. 28 oktober het bedrijf gebeld, dit blijkt telefonisch niet bereikbaar te zijn. er klonk wel de mededeling dat er een mail kan worden gestuurd. Dit is al gedaan zonder antwoord. Zeer slecht ondernemerschap en zeker niet klantvriendelijk. 24-1-2022 is mij gevraagd mijn mening te heroverwegen door de lekkerstekaas.nl. Na enige mailtjes is het gelukt alsnog de kaas geleverd te krijgen. mijn betaling was niet binnengekomen en hierdoor ook geen levering, begrijpelijk. Echter was de overschrijving wel gedaan. Maar niet traceerbaar voor de lekkerstekaas.nl. echter hebben zij wel de kaas toegestuurd alsnog dank hiervoor.

lekker en gemakelijk

Erg lekkere kaas voor een leuke prijs. En dan ook nog het gemak van aan je voordeur bezorgen (pakketpost). Bij hoge tempraturen zelfs in koelverpakking. Een klein nadeeltje is dat uit geloofsovertuigingen de website op zondag gesloten is en je dan niet kunt bestellen.

Heel goed.

Het is aan bevelen

Uitstekende service en lekkere kaas!

Wij wonen in GB en hunkeren regelmatig naar een lekker stuk NL kaas. De Lekkerste Kaas is bij uitstek geschikt voor onze kaasbehoeften en de kaas wordt goed verpakt en snel opgestuurd. Prima service en goede communicatie.

Heerlijke parmezaanse kaas. En snel geleverd

Lekker

Ik proefde alle sorten kazen. Ze zijn echt lekker :).Iedereen kan proefen en proberen. Eet smakelijk!

Altijd lekker

Prijstechnisch aantrekkelijk

Hele lekkere kazen

Ik had voor de eerste keer een pakket gekocht met 5 verschillende kazen.De kazen waren stuk voor stuk heel lekker van smaak

uitstekend

snelle levering, uitstekend product, keurig verpakt

Goede service en levering.

Goede service en snelle levering

Lekkere kaas !

Heerlijke kaas, grote keuze, goed verpakt en snelle levering.

Heerlijke kaas goed verpakt goede prijs

Goede service en wat een heerlijke kaas

Op mijn zoektocht naar betaalbare, eerlijke en goede kaas stuitte ik op de website van "De lekkerste kaas." Ik heb nu het familie kaas pakket besteld. Om uit te proberen. Bijna 4 kilo kaas voor een eerlijke prijs ten aanzien van de boeren. Ik overweeg een kaas abonnement te nemen om zo het kopen bij de bron te stimuleren. Hoe minder tussenpersonen hoe eerlijker het product.

Constante kwaliteit en prima service

Snelle levering en goede verpakking van fijne Hollandse (boeren kazen).

Heb al vaker besteld en bevalt prima!

Gewoon lekker en goed

Goede site, snelle service en bovenal heerlijke kaas.

Snelle bezorging en heerlijke kaas

Ik zou nog wel wat meer keus willen hebben. Ook in buitenlandse kaas

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem