Zeer tevreden en 's zomers koel verpakt. Fantastisch

Heerlijke kaas en snelle levering

Heerlijke kaas en veel keuze

Slecht gesneden stuk kaas: niet schaafbaar

Ik bestelde drie soorten kaas. Ik reeg van 1 soort meer dan ik bestelde, maar de gesneden stukken waren ongeschikt om zelf plakken te schaven voor op het brood. En daar koop ik de kaas voor. Na een e-mail met een verzoek of ik voortaan een snijdbaar stuk kon krijgen, kreeg ik de opmerking dat ik het maar uit het vuistje moest eten. Mag ikzelf bepalen hoe ik mijn kaas eet? Ik kreeg meer dan ik bestelde; super lief, maar ik kon er weinig mee. En de reactie vond ik echt nergens op slaan. De plakken waren trouwens ook niet geschikt voor blokjes. De kaas was maar 0,7 cm dik. Daar kan je precies niets mee; niet schaven, niet raspen en geen blokjes van maken. De kaas kende ik al: bestel deze regelmatig. De andere keren was ik meestal wel tevreden. Aanbevelen? Jahoor, maar op eigen risico. Je kan dus stukken krijgen waar je niets mee kan. In een fysieke winkel gebeurd dat niet.

Snelle levering van de allerlekkerste kaas!

Heerlijke kaas!

Het is allemaal goed en snel aangekomen. Ik wil jullie er alleen op attenderen dat er op de tva factuur geen briefhoofd staat. Er is nergens te zien van wie de factuur afkomstig is.

Perfecte service goede prijs, Brexit proof!

Bestellen is duidelijk en makkelijk, prima keuze, goede prijzen. Tot nu toe zijn alle bestellingen na Brexit goed aangekomen in Engeland. Terwijl dit zeker niet het geval is bij andere online kaas winkels

zeer goed

al mijn bestellingen komen altijd op tijd aan

Voor ons altijd de juiste smaak welke kazen wij ook uitzoeken !

Woon al 46 jaar in Brabant, daarvoor in Kamerik, 3 km van de kaasstad Woerden, gingen vaak terug boerenkazen te kopen. Tegenwoordig bestellen wij bij u, zeer tevreden.

Mijne stellingen komen binnen zoals het ook moet gaan: keurig verpakten en vaak reeds de vlgd dag. Nooit problemen ondervonden

Alleen maar positief

Als echte nederlander in Duitsland kan ik niet zonder echte nederlandse kaas. En de kaas en de service zijn geweldig!

Snelle en hoede levering

Altijd netjes verzorgd en leuke aanbiedingen

Lekkere kaas

Lekkere kaas , snel en netjes verpakt geleverd. Klein minpuntje bij 4 stukken kaas, standaard 3 x kaaspapier.

Aflevering zoals beloofd, kwaliteit is goed.

De verzending van kaas naar GB na de Brexit verloopt goed. De ontvangers van de kaas in Londen zijn er erg blij mee en genieten ervan!

Heerlijke kaas!

Echt een aanrader! Verschillende soorten kaas geproefd echt heerlijk. Ik blijf bestellen! Top kaas!

Goed en Lekkerrrrrrrr

Ik bestel al sinds een tijdje kaas en het is altijd goed verzorgd. Wij vinden de Graafstroom erg lekker. En deze is vaak niet overal te koop. Vandaar dat wij ze dan maar bestellen.

Zeer goed.

Gewoon lekker.

Kaas zoals kaas smaken moet

Smullen geblazen

Mijn eerste bestelling

Gisteren heb ik mijn eerste hele kaas ontvangen. En daar wou ik graag een compliment over geven. Heel netjes verpakt en snel verzonden. Ook heel fijn dat er kaaspapier en plastic zakken bij zaten. We hebben gelijk geproefd en zijn helemaal tevreden. Dus als de kaas op is bestellen we zeker weer. Groetjes Shirley

Gewoon de lekkerste kaas!

Als Nederlandse kaas eter is het afzien in Duitsland. Er wordt weliswaar overal "Gouda" verkocht, het smaakt helaas nergens naar. Na delekkerstekaas.nl ontdekt te hebben is dit probleem verholpen. Bestellen via internet en binnen een week in Duitsland geleverd. Alles vacuüm verpakt, 's zomers zelfs in een isolatie-box. Klasse! Tot nu toe niets dan lof voor delekkerstekaas.nl en hopelijk kunnen wij er nog lang van genieten.

Fijn betrouwbaar adres voor lekkere kaas

Al jarenlang tevreden klant, zowel in de winkel als online altijd prettig en snel geholpen. Ruim assortiment kazen; de raclettekaas is ook heerlijk!

Zeer klantvriendelijk bedrijf met heerlijke kwalteitskaas.

In pakket een wijziging en overleg en snel antwoord met beter voorstel dan gevraagd. Vind de smaak echt heel lekker, de tips heel prettig.

Professionale organisatie

Hebben zeer professioneel gehandeld toen er een fout in de levering zat

Snelle levering! Prima prijs!

We zijn onlangs overgestapt naar Delekkerstekaas.nl. De levering is snel. Hoewel voorzien van de verkeerde etiketten was het wel de juiste kaassoort. Ik zou zeggen: gewoon hier kopen!

Vlot

Alles snel geleverd en klantvriendelijke benadering.

Klantenservice verdient een dikke 10

Barrevoetestraat 10