Prima en lekkere kazen

Ik vind het alleen zo jammer dat je zoveel in een keer moet bestellen vooral als je alleen bent. Marjan

Heerlijke kaassoorten

Goed verpakt en heerlijk van smaak

Gewicht lag ver onder de maat

Kaas van een kilo woog net aan 800 gram. Kaas van 500 gram woog 409 gram. In een winkel maakt dat niet uit. Maar wanneer je 36 euro betaald, verwacht je niet dan het gewicht zo ver afwijkt. Op de website staat dat je minimaal altijd op je bedrag uitkomt. Wij zien dit toch anders. Wel kregen wij een code voor 3 euro korting nadat dit gemeld was, maar een korting betekent dat je eerst weer een gok moet wagen. Wij stappen dus weer over naar de kaasboer. Verder is de kaas wel prima in orde.

Te gek

Heerlijke kaas , goed verzorgd verzonden en ontvangen.

Heerlijke kaas en top service

Nadat ik mijn pakket had ontvangen miste ik een stukje mosterdkaas. Ik had toch echt 2 besteld en betaald...Ja inderdaad. Mail gestuurd en gelijk het ontbrekend stuk kaas opgestuurd gekregen! TOP!

Heerlijke kazen. Uiterst vriendelijke klantenservice en snelle levering.

Heerlijke kaas

Goed vacuum verpakt geleverd, extra papier om de kaas na opening in te bewaren.

Echt geweldig.

De kaas is overheerlijk, zowel de oude, boerenkaas, en de komijnekaas. Levering ook heel netjes, iets langer dan beloofd maar dat kan niet anders in deze Corona tijd. Was voor mij de eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Superlekkere kaas, snel verstuurd, geweldig verpakt!

Snelle levering van de heerlijkste boerenkaas! Snelle reactie op vragen, gevacumeerd met uiterste datum op de verpakking! Echt een aanrader!

Goede webwinkel en lekkere kaas!

Als Nederlander in het buitenland is het erg prettig toch te kunnen genieten van lekkere Nederlandse kaas. Delekkerstekaas.nl heeft een uitgebreid assortiment goede kaas, tegen nette prijzen, alles wordt snel en keurig verzonden. Al met al erg tevreden!

Minder goed dan ik had verwacht

Voor 14.00 uur besteld, toch kwam de kaas niet maar dag erna, zonder bericht hierover Ipv 4 stukken magere kaas waren het 3 stukken en een stuk geitenkaas 50+

Gruyere kaas lijkt wel plastic

Mag hopen dat ze bij de lekkerste kaas voor ze iets wegsturen zelf eerst proeven. Bij onze levering niet in ieder geval Gruyere kaas was echt niet te eten, rest was goed/voldoende netjes door de lekkere kaas nieuw stuk ontvangen en complimenten voor de service en snelheid waar mee gereageerd wordt, zeer gewaardeerd. kaas was prima dus goed opgelost.

Meer dan uitstekend.

Niets op aan te merken, betrouwbaar, goede- en heerlijke producten, goed verpakt en snel geleverd. Ik heb het al eens gedaan paar jaar geleden, was toen net begonnen, is toen verwaterd door mijn ernstige ziekte, maar blijf het nu doen hier kaasproducten bestellen. Ook veel lekkerder dan supermarktkaas. De kogel is dus door de kerk. Als mijn voorraad straks op is bestel ik gewoon nieuw!

Superassortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Superassortiment, redelijke prijzen, snelle levering

Heerlijke kaas en meer dan besteld

Wij hebben truffelkaas en een borrel pakket besteld. Tot onze verrassing kregen we zwaardere stukken dan we hadden besteld en wat een zalige kazen. De truffelkaas is echt goddelijk en de kaas met heublume is ook zo lekker.

Die internetnaam KLOPT HÉLEMAAL ! ! !

Al jaren - INDERDAAD - de lèkkerste kaas. Ook mijn familie is die mening toegedaan. Mijn persoonlijke voorkeur : de Graafstroom extra belegen. Ga vooral zo door en als HIJ het goedvindt bestel ik nog jaaaren, haha !

Alles prima geregeld.

Netjes verpakt en een dag later geleverd netjes.

Lekker

Zeer veel keus en voor een leuke prijs

Heerlijke kaas

Lekker groot stuk van een kilo, lekkerrrrrr

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Mooie aanbiedingen tegen scherpe prijs

Goed vacuüm verpakt, netjes kaaspapier erbij en snel bezorgd. En goede kwaliteit kaas, de Noord Hollandse is mijn favoriet.

Prima levering en heerlijke kaas

Altijd goed en snelle levering

Dan niet , ik hou niet van dit soort verplichte velden !!

Just lekker

en prima service