goede kaas, snelle levering

Eerste keer on-line besteld. ging prima!

Kreeg wat ik had verwacht

snelle service

Lekkere kaas en snel geleverd.

Prima kwaliteit kaas, smaakt lekker. Voor mij de juiste plek om kaas te bestellen.

Een heeeele goede service👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Wat moet ik zeggen?? Ik ervaar als een hele goede winkel en een heeeele goede service 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

heel goed

goed verzorgd mooi ingepakt heerlijke kaas

Heel prettig ervaring

Heel goed Quality kaas, Ik ben vast klant geworden

Snelle levering. Heerlijke kaas

Mijn eerste ervaring maar direct goed. Snelle levering. Heerlijke kaas. Fijn dat er ook kaaspapier mee geleverd wordt!

Lekkere producten aan een eerlijke prijs

Pico bello levering, alles is toppie

Keus in overvloed, alles keurig verpakt

Keus in overvloed, alles keurig verpakt. Het is makkelijk om verschillende soorten kaas te bestellen. Alles wordt keurig vacuüm verpakt. Bij een grotere bestelling hoef je dus niet alles direct op te eten.

Goede kwaliteit en super snel geleverd. Een echte aanrader

Goed verpakt en snel aangekomen

Heerlijke kaas en snel geleverd

Heerlijke kaas en heel veel soorten. Prijs-kwaliteit is prima en heel snel geleverd. Fijn ook dat er bij de kaas speciaal papier zit zodat de kaas lekker lang houdbaar is en ook door het vacumeren kun je wat meer kaas op voorraad nemen zodat je ook geen verzendkosten hoeft te betalen. Zijn super tevreden.

Geweldig super lekker kaas en altijd op de geleverd 👍ik ben dik tevreden 👋🏻

Al jaren lang goed en betrouwbaar

Wij wonen in Duitsland en kopen hier al jaren. Heel mooi assortiment, snel en betrouwbaar.

Makkelijk en snel

Wij bestellen al een tijdje elke 4 a 5 weken kaas en dat bevalt erg goed. Ze zijn hier in huis nogal merkvast en er gaat zo een halve kilo per week doorheen. Enige verbeterpuntje zou zijn leveren wat je aan geeft bij het bestelproces. Soms komt het dan een dag later waardoor ik dus niet altijd thuis ben. Dit vind ik dan wel jammer. Verder top!!

Lekkere kaas. Snel geleverd

Wij bestellen daar al heel lang. Zeer goede kwaliteit. Snelle levering

Super bezorging

Met enige regelmaat bestellen wij hier kaas en zijn nog nooit teleurgesteld, prima verpakt (vacuüm) en keurig en op tijd bezorgd zelf wanneer de muizen flauw van het dak vallen zit de kaas in een thermoverpakking met een coolpack.

Blijft de lekkerste kaas

Zo handig snel de lekkerste kaas in huis, Nu maar ook altijd. Heerlijk verse kaas. Die smelt op je tong

Voortreffelijk

Fijne kaasshop lekkere kaas en perfecte levering.

heerlijke kaas

Weer eens kaas bestelt bij de lekkerste kaas. Deze werd snel en goed verpakt ontvangen.

Goede prijsprestatieverhouding

Wij kopen in principe al onze kaas bij Delekkerstekaas.nl. Puntjes voor verbe****** zijn: - De bezorging door POSTNL laat soms te wensen over. - De Maasdammer is slechts per 500 gram of hele kaas te koop en niet per kilo of 2 kilo, zoals de andere kazen. - De gratis bezorging is pas vanaf 30 Euro. - Vroeger kon je een bericht voor de Lekkerstekaas.nl toevoegen aan de bestelling. Nu kan dat niet meer, maar gebruiken wij noodgedwongen de mogelijkheid voor een bericht aan de ontvanger van de bestelling daarvoor. - Wij hebben het liefst platte stukken kaas. Ondanks dat wij dit altijd aangeven, krijgen we vaak toch punten.

Heerlijke kaas snel bezorgd

Super service

Supersnelle levering, heerlijke kaas en nog betere service!

Al jaren bestel ik bij Delekkerstekaas.nl. Ben zeer tevreden over de verschillende kaassoorten en de smaak van die kazen. Ik bestel er altijd de Parmenzaanse kaas, ooit begonnen door de actie 'Red een kaas' door de toenmalige aardbeving in Italië en er heel veel kaas verloren dreigde te gaan. Die kaas blijf ik kopen en omdat Delekkerstekaas.nl altijd een variatie heeft aan aanbiedingen, proef ik ook andere soorten. Momenteel ben ik weer erg blij met de overheerlijke Heublume kase. Ook is de service heel goed, als er al eens sporadisch een keer iets niet goed gaat, wordt dit altijd tot volle tevredenheid weer heel snel opgelost. Ik zeg: bestellen maar!

Goede kvalitet

Ben zeer tevreden keer op keer.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem