Prima site, snelle levering en lekkere kaas!

Zie hierboven

Prima prijs/ kwaliteit

De kaas van "de lekkerste kaas " kent een zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding en wordt onberispelijk geleverd.

Heerlijk

Heerlijke smaak en nasmaak

Voor herhaling vatbaar

Heerlijke kaas. Prijs heel redelijk. Zullen zeker nog een keer bestellen.

Top kwaliteit

De kwaliteit van de kaas is top, maar ook de verpakking is geweldig en de service optimaal.

Snelle levering, geweldige service en verpakking en heerlijke kaas!

Mijn pakketje was de volgende dag nadat ik het besteld had in huis. Tot mijn grote verbazing werd de kaas geleverd in een koelbox van piepschuim met koelelementje! Wat een geweldige service. En dat zonder extra kosten. De kaas is heerlijk. Ik kom zeker terug bij jullie!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De Kaas zelf was zeer goed, maar van bestellingen naar het buitenland (in mijn geval Oostenrijk) is helaas af te raden!! In plaats van 3 - 4 dagen heb ik 10 DAGEN op mijn kaas gewacht! Mijn bestelling lag 5 dagen ergens in Duitsland zonder dat er iets gebeurt is en dat gaat niet! Gelukkig heb ik een hele kaas bestellt dus niet aangesneden) Ik raad aan een andere vervoerder als Post.nl te nemen! Alhoewel het probleem dus eerder bij de vervoerder te zoeken is, zou ik (nadat ik met de klantenservice contact had opgenomen) een tegemoetkoming van de firma op prijs hebben gestellt, wat helaas niet gebeurt is!! Als antwoord "heel vervelend dat u nog zonder kaas zit" te geven vindt ik echt ***lig en ik zal hier dus nooit meer kaas kopen!! Dus weer een goede klant (een paar honderd euro/jaar) aan de concurrentie verloren )-:

Pluspunten

We bestellen nu ruim een jaar elke maand wel een doos kaas.. Gekoeld in de zomer werkt ook goed. Wij sturen zelf ook wat van de kaas door naar Thailand omdat dit bedrijf dit zelf niet doet. Misschien een idee om vaste klanten ook een een stukje extra kaas mee te sturen ter kennismaking? Groot respect ervoor trouwens dat het bedrijf en de website op zondag zijn gesloten.

Alleen zou ik de GLS gebruiken ipv postNL. Die is stukken goedkoper en sneller.

Pluspunten

De kaas heb ik niet kunnen proeven, maar de klantgerichtheid is top. Door de drukte in de sinterklaasperiode, kon onze raclette kaas niet tijdig geleverd worden. Wij hebben zonder problemen het geld terug gekregen. Indien we wouden konden we de kaas houden, maar eerlijkheidshalve hebben we hem teruggestuurd.

Een betere koeriersdienst contracteren .

Pluspunten

Wat een geweldige website! Veel keus, correcte afhandeling. Goede bestellingen en keurig verpakt.

Geen.

Pluspunten

Snelle en juiste levering.

Pluspunten

snelle service

nvt

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

heerlijke kaas professioneel verpakt en super snel in huis

niets

Pluspunten

Pluspunten

correct afgehandeld en perfect goede verpakking

Pluspunten

Prima product. Goed verzorgde aflevering. Heerlijke kaas.

Vooral niets veranderen.

Bedankt Voor de service

Pluspunten

Rauwmelkse kaas! Pakketje was er snel. Echt heel lekker, super zachte kaas.

Mocht wel in een kleiner pakketje. Beetje zonde. Gek idee: Maak blokken kaas die door een brievenbus passen.

Pluspunten

goede producten, snelle levering, correcte service

Pluspunten

geen

Pluspunten

alles was in prima staat bij de levering en ook op tijd

geen

Pluspunten

Snel geleverd, lekker en vacuüm verpakt

Website met producten kan iets duidelijker

Pluspunten

Goede producten en service tegen een prettige prijs. Tevens een zeer ruim assortiment met duidelijk beschreven producten. En een overzichtelijke en mooie website. Mijn Amerikaanse vriend was erg blij met zijn oude Gouda kaas in cadeau verpakking, compleet met een Hollandse afbeelding/molen erop in Delfts blauwe kleur.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem