Pluspunten

Snelle levering en prima kwaliteit

Vaker gratis verzending

Pluspunten

boerenkaas lekker van smaak. kaas in een dag bezorgt

Pluspunten

Keurig verpakt, goede info over de bezorging.

Pluspunten

Kwaliteit kaas, verpakking en snelheid optimaal. De bestelling wordt prima afgewerkt en men reageert adequaat.

Geen.

Pluspunten

Heerlijke kaas Vlotte levering en goede verpakking Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

De ophaallocatie selecteren op een ipad werkt vaak niet.

Pluspunten

Echt de lekkerste kaas! Altijd de volgende dag goed verpakt in huis! Van mij een 10!

Weet geen verbeterpunten!!!!!!

Pluspunten

Correcte afhandeling. Duidelijke website en: het allerbelangrijkste: heerlijke kaas.Wij krijgen het altijd keurig verpakt en exact wat we besteld hebben.

Het is deze maal 1x gebeurd dat men het heeft opgestuurd ZONDER koelelementen terwijl het hoogzomer was met temp boven de 30 graden. Voorgaande keren was het wel verstuurd met koelelementen en in polistyreendoos.

Pluspunten

Netjes en geen flauwekul ,goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede kwaliteit, keurig snelle levering, top!

Mogelijkheid tot afhalen bestelling bij verkooppunten kan evt wat kosten besparen.

Pluspunten

Lekkere kaas en snelle levering

Pluspunten

snelle levering, lekkere kaas

vraag: hoe kan ik het zweten van de kaas tegengaan?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede site met een positieve benadering van het product en van de klant. Goede snelle bezorging en goede verpakking.

Kaasgereedschap onder het kopje "Kaascadeau"zetten of apart vermelden. Als je niet bekend bent met de site is het niet makkelijk te vinden en het is juist leuk om cadeau te doen. Een site moet snel aanspreken en overzichtelijk zijn.

Pluspunten

Snelle / punctuele levering. Mooi assortiment. Kwaliteitskazen.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van bestelde produkt. Helaas ontbreekt vloei etiket welke wel op foto van artikel word getoond. Aangezien het een kado betrof voor familie in Frankrijk was het leuker geweest als etiket er wel op had gezeten. Maar dit is het enige minpunt. Voor mij wel belangrijk dus met etiket was het de volle vijf sterren geweest, nu slecht drie.

Produkt leveren zoals getoond.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb niet de kaas gekregen die ik heb besteld. Belegen kaas gekregen ipv jong belegen, dat is nogal een verschil ! Helaas bleek de praktijk anders uit te pakken dan de website beloofde.

Pluspunten

Betrouwbaar, snel. Heerlijke, verse kaas. Groot assortiment. Goede houdbaarheidsverpakking. Prima prijzen Ik ben heel blij met de lekkerste kaas

geen

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit.

geen

Pluspunten

Kaas goed verpakt en handige bewaarvellen erbij

Pluspunten

Duidelijkheid website Snelle levering Uitstekende verpakking Uitstekende kwaliteit kaas Prima communicatie

geen

Pluspunten

Heerlijke kaas, goed verpakt. Afgelopen keer zelfs zonder extra kosten in een gekoelde box. Misschien vanwege het watme weer. Ik heb het in elk geval erg op prijs gesteld. Ook het respecteren van de zondagsrust vind ik een positief punt.

Pluspunten

goede kwaliteit kaas

De kaas iets langere houdbaar is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaas werd geleverd en schijnt lekker te zijn ik liet het bezorgen als cadeau en stelde diverse vragen per mail en via klant contact formulier nimmer kreeg ik reactie

Reageer op mail! Beantwoord vragen dan hou je de klanten.

Barrevoetestraat 10

2011WP Haarlem