Mooie product

Mijn evaring is dat het een snelle en uitstekende service voor een knuffel met naam erbij. Ik ben er super blij mee

Goed!

Mooi Schort, eenooie kwaliteit. En snel geleverd.

Super snelle levering en prachtige geborduurde knuffel

Ik was eigenlijk 10 minuten te laat voor levering volgende dag en toch werd dag erna de geborduurde knuffel geleverd. En mooi verpakt! Toppie!!

Mijn favoriete kraamcadeau

Leuke collectie, mooi afgewerkt met naam, snelle levering, gemakkelijk bereikbaar en meedenkend, zoals welke kleur garen het mooist uitkomt op een bepaalde kleur.

Efficiënt.

Een mooi cadeau voor kleine mensjes. Zacht, mooi en knuffelbaar.

Het product is onvoorstelbaar snel geleverd. En het ziet er geweldig uit. Echt dik tevreden.

Goed.

Er was in het begint wat vertraging omdat er een product niet op voorraad was. Met mail verkeer gehad en goed opgelost!!!

Mooi product en snelle levering

De kwaliteit van het product is erg goed en mooi afgewerkt. De bestelling via internet was makkelijk en de levering snel. Ik ben erg tevreden.

Een fijne ervaring

Een goede service heb nog contact gehad met een medewerkster en zij heeft mij een goed advies gegeven Alleen jammer ik had cadeau papier besteld en dat is niet gebeurd Maar verder goed aangekomen

Snelle levering en ontvangen zoals verwacht

Mooie handdoek en heel netjes geborduurd.

3e konijn besteld, de 1ste met plakletters, en de laatste 2 geborduurd, en gewoon binnen een dag in huis!

Vlot en goed

Fijn bedrijf, nette kwaliteit!

Tweemaal nu iets besteld; handdoek en badjas en beide keren een positieve ervaring. Thx Mirjam en collega’s!

Perfect!

Heel makkelijk om te bestellen en super snelle levering! Perfect!

Verwachting waargemaakt.

Ik vond de site; het aanbod , het bestellen etc gewoon goed Je verwacht dat in 2025 en dat is waargemaakt

Goede service en goede kwaliteit

Mijn ervaring is dat het snel geleverd wordt het er verzorgd en kwalitatief goed uit ziet

Geweldige service

Dit was de eerste keer dat ik besteld heb. Ben zeer tevreden met het resultaat en ze hebben geweldige service!! Ook als de fout bij de klant ligt, lossen zij het meteen op.

Heel goed. Snel verzonden en goede kwaliteit.

Helemaal goed!

Helemaal goed!

Borduren door en door

Konijntje besteld. Heb dit vaker besteld. Denk dan toch ergens anders. Maar deze zijn de oren door en door geborduurd. Zie het nu ook op de site staan. Maar neem aan dat ze zelf wel snapt dat dit gewoon oerlelijk is.

Super snelle levering. En borduurwerk zag er ook top uit! Heel erg tevreden met de happy horse konijn.

Snelle service goede kwaliteit

Top bedrijf!

Snelle en goede service

Snelle service, mooie handdoek, prachtig geborduurd.

Snelle levering, prachtige knuffel

Snelle levering. En het is er prachtig op geborduurd.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!