keurig werk geleverd

op internet zijn er diversen sites, maar heb inmiddels goede ervaring met Tilly

Mooie en leuke producten

Een mooie webshop en veel keus. Het was makkelijk om producten naar mijn wens aan te passen. Snelle levering en een goede klantenservice.

Duidelijke website en snelle levering

Goede kwaliteit, mooi geborduurd, was zoals het er op de website uit ziet

Super opgedrukt mooier dan de foto’s

Heel eenvoudig te bestellen de afwerking is super het product is super heel geschikt voor de baby’s en kleine kinderen en ziet er mooi uit dan op de foto’s. de levering was heel snel en de service heel vriendelijk

ptima geregeld, snel en correct uitgevoerd

Top webshop

Was heel mooi geborduurd. En snel geregeld.

Naam bedrukt met strijk stickers

Jammer dat de mutsje met strijk stickers was bedrukt dat ziet er wat goedkoop uit. Verder een snelle levering

Snelle levering, mooie kwaliteit

Op de site niet duidelijk te zien hoe het zou worden, maar een heel mooi eindresultaat en super snel geleverd.

Vrijdagochtend besteld en zaterdagochtend al in huis! Echt top. Het badjasje is van prima kwaliteit (niet super luxe, maar gewoon prima) en de naam was er netjes op geborduurd.

Snelle levering, heldere website.

Mwah!

De doos waarin het bestelde badjasje zat lag finaal inelkaar en hing aan elkaar met nog een paar stukjes tape. (geen idee of dat vanuit Tilley's of DHL is gedaan).. Door deze beschadiging was het inpak materiaal (waarvoor extra is betaald) ook kapot... En volgend het kaartje wat er aan hing was het badjasje bedoeld voor de baby van Jeroen en Marije. Ik heb echt serieus geen idee wie dat zijn, maar dat zijn in iedergeval niet de namen van mij en mijn vrouw. Het badjasje was wél heel leuk en de naam was duidelijk en netjes geborduurd.,

Leuke producten

Keuze uit leuke producten met of zonder naam te bestellen en daarnaast een snelle reactie levering

Zalig cadeau , perfecte leverservicee

Ik ga jullie zeker aanbevelen bij kennissen wat is er mooier dan een gepersonaliseerde knuffel voor de kersverse ouders

Uitstekend product

Mooi badjassen voor een kind gekocht, supersnel geleverd, mooie website.

Snel geleverd, fijn contact met medewerker

Snelle service en goed contact met medewerker via WhatsApp. Ondanks verminderde vakantie bezetting werd mijn bestelling (voor een begrafenis) snel geleverd.

Mooie badjas en snelle levering

De badjas heeft een mooie kwaliteit, leuke felle kleur en kan met 60 graden gewassen worden. Qua maat valt hij passend, eerder iets groter, dus perfect om nog een tijd plezier aan te hebben. Mijn dochter is er blij mee.

Ze doen wat ze zeggen!

Zeker een bedrijf wat we vaker zullen bezoeken.

Topservice!

Er was wat mis gegaan met de bestelling van 2 badjassen (de betaling was niet goed doorgekomen) maar na contact met de klantenservice werd dit snel opgelost en werd de bestelling gewoon de volgende dag al geleverd! De badjassen zijn mooi geborduurd en voelen heerlijk zacht aan.

Super service

Snelle en correcte afhandeling van verkeerde levering gewoon goed

Heel fijn

Duidelijke website mooi eindproduct

snel geleverd goed product

Makkelijk om een product te kiezen en het persoonlijk te maken veel keuze. En super snel geleverd.

Leuke knuffels

Wat ik me wel afvraag: Is de bedrukking op de knuffels met de "plastic" letters en cijfers veilig voor kinderen? Gaat dit afbrokkelen als de knuffel meermaals gewassen is? Hoe is de ervaring in deze ?

Duidelijke site snelle levering

Alles is duidelijk en snel geregeld met een snelle levering het konijn is ook geweldig

Mooi baby badjasje met naam

Zeer blij met de bestelde baby badjas. Goede kwaliteit en de naam er prachtig opgeweven!

Kan niet sneller en beter, gewoon top

Super snelle service

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!