Goed maar...

Tweede item dat deel uitmaakte van dezelfde bestelling zat er niet bij. Na telefonisch contact werd het alsnog twee dagen later bezorgd.

Heel prima

Badjasje was van mooie kwaliteit en kleur én lekker vlot geleverd. Prima!

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijs. Super tevreden.

Super blij met mijn bestelling!

Ik had twee fleece badjassen besteld met naambedrukking. Beide badjassen zijn erg mooi, super zacht, zit heerlijk! Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen want ik heb ze alleen nog maar gepast maar het lijkt goede kwaliteit.

Prachtig geborduurd

De rabbit knuffel is heel mooi en de naam prachtig geborduurd op de knuffel

Fantastisch!

Een dag bestel volgende thuis. Super kwaliteit! Ik ben echt blij met mijn bestelling.

Snelle levering en aardig

De levering van het knuffeltje was erg snel. Het knuffeltje bleek een fabrieksfout te hebben vanuit de leverancier en ze zijn erg behulpzaam in het oplossen hiervan.

Heel duidelijke omschrijving, als je die opvolgd, kan er niets mis gaan!!!!

Ontzettend snel geleverd. Mooie overzichtelijke site, heel goed dat er een voorbeeld gegeven word hoe het er uit komt te zien met de verschillenden kleuren en lettertypes. T was echt bijzonder snel geleverd en het ziet er heel netjes uit.

Echt geweldig

Ik ben echt super blij met me knuffelbeer en wat ik er op heb laten beduren is echt prachtig gedaan als iemand een persoonlijk kado zoekt zou ik deze website meteen aanraden

Artikel prima, verzending minder

De afspraken over verzending werkten niet goed .

Mooi cadeau om weg te kunnen geven

De naam was mooi op de borst en rug van het badjasje geborduurd. De ontvanger was er dan ook erg blij mee. Kom hier zeker nog eens terug voor een mooi kraamcadeau.

Geweldige service!

Mijn bestelling gedaan vlak voor de deadline en kwam in tijdnood voor tijdige levering. Per telefooncontact opgenomen. Verteld wat ik wilde en dat het pakje te laat kwam als het niet die dag de deur uit ging. Medewerkster heeft alles in het werk gesteld om aan mijn wens te voldoen, zodat mijn kleindochter haar mooie handdoek toch op tijd kreeg voor haar verjaardag. TOP! Bedankt team van Tilleys !

Snel en leuk cadeau!

Leuk ingepakt, had snel een persoonlijk cadeau mee op kraamvisite!

Jammer dat de naam niet is geborduurd

Ik vindt de plastic naam vreselijk lelijk. Echt jammer!!!!

Snelle levering, altijd prima in orde

Top product. Snelle levering

Zie bovenstaande.

Super goed!!

Hele vlotte levering en heel mooi gemaakt!!

De babybadjassen zijn een leuk, persoonlijk cadeau bij een nieuwgeborene. Wij hebben hele positieve reacties ontvangen. Promotieacties (kortingen) zouden niet verkeerd zijn voor vaste klanten :)

Alles prima, snel en correct afgehandeld.

Ik ben zeer tevreden!

Snel en goed

Voor ons aankomend kleinkind een knuffel en speendoekje besteld. Naam erop laten borduren. En werkelijk erg mooi. Blij mee. Als kadootje laten inpaken, dat was minder…….beetje armoedig. Pas aan folie met een sneu strikje. Afknapper. Maar waar t om ging was perfect.

Een tevreden klant

Heel tevreden

De producten zijn mooi en snel geleverd

Prima op tijd

Erg klantvriendelijk. Ze denken mee als je een vraag hebt. Ook mooi op tijd.

Erg prettig bedrijf om mee te werken. Goede kwaliteit spullen.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!