Mooi baby badjasje goede kwaliteit

Heb nu 2x een babybadjasje besteld. Makkelijk om de bestelling in te vullen, bij vragen, snel vriendelijk contact met Tilleys. Ziet er precies zo uit als op de site. Mooie kleuren. Ontvangers waren er erg blij mee. Ga zeker vaker een bestelling plastsen. Ook mooi: geen onnodig verpakkingsmatriaal!

Precies zoals ik het kado bedoelde

Snel en keurig afgeleverd

Snelle levering en mooi product

Het product werd een dag later geleverd inclusief persoonlijke bedrukking. Mooi product en snelle levering. 5 sterren!

Snelle levering en goede kwaliteit

Leuke cadeaus. Snelle levering

Snelle levering en goed product

Goede klantenservice. Snelle levering. Mooie tas met opdruk in leuke lettertypes

Mooi product en snel geleverd

Handdoek besteld met naam en plaatje erbij. De handdoek zelf is van goede kwaliteit en het geborduurde gedeelte is ook prachtig. Het werd ook snel geleverd, dus we zijn dik tevreden.

Snelle bezorging, product ziet er keurig uit.

mooie zachte knuffel

Snelle en goede service

Voor 13.00 besteld en de volgende dag al keurig in huis. Ik heb het al aanbevolen aan vriendinnen en die hebben de eerste bestelling ook al geplaatst.

Super goede service

Snelle levering en hele mooie badjasjes met een naam. 3 keer besteld in korte tijd en erg tevreden!

Mooie producten en snell geleverd

Dit weekend nog snel iets besteld voor een onverwacht bezoekje. Woensdag was het al in mijn bezit ! Zelfs gepersonaliseerd! En het resultaat is zoals verwacht, een echte aanrader!

Heel goed en mooie kwaliteit goede omschrijving

Dat het goed verzorgd is

Softfleece badjas valt veel te klein!

De softfleece badjas S/M besteld, maar valt als kindermaat 152! Mouwen komen net voorbij de elleboog. Jammer dat er niet bijstond dat ze klein vallen. Helaas laten bedrukken met naam..

Goede kwaliteit en mooi afgewerkt

Jammer, dat ik geen bericht kreeg dat de levering er was, gelukkig kon ik het nog afhalen voor dat het geretourneerd werd

Houden zich aan de afspraken

Ik bestelde een knuffel met het verzoek er een kaartje bij te doen en op een adres af te leveren waar een kindje was geboren. Dat kaartje zat er niet bij, bleek later. Toen ik daar op wees bij het bedrijf maakten zij excuses en betaalden mij de helft van het artikel terug.

Kan ik nog niet beoordelen want ik heb nog niets ontvangen!

Zie boven

TOP

Voor de tweede maal handdoeken besteld met naam. Snelle en top levering. Naam borduursel heel mooi gedaan!

Top cadeautje!

Ontzettend leuk, persoonlijk cadeau kunnen vinden bij Tilleys.nl. Leuk ingepakt, en blij gezichtje bij de ontvanger. Ik bestel zeker nog een keer weer.

Lief cadeau

Makkelijk besteld, leuk ingepakt. Ik heb een lieve knuffel om cadeau te doen!

Super service

Had de verkeerde kleur gekregen van artikel , via mailing de volgende dag al weer de juiste kleur in huis en mocht de andere artikel houden

Snel geleverd maar scheve letters

Ik kreeg mijn bestelling keurig op tijd binnen. Alleen zijn de letters op de badcape scheef... Dit vind ik erg jammer, daar het een kraamkado is!

top wat een snelle service !!

top wat een snelle service.!!

Snel en kwalitatief

Helaas geen track and trace gehad. Hierdoor wist ik niet of ik het cadeau op tijd zou binnen krijgen. Verder alles top!!

Makkelijk te bestellen. Kwalitatief werk en product Snel levering. Topper!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!