Geweldig!

Super snelle levering en echt heel mooi!

Mooi afgewerkt product goeie service

Snel aangeleverd, goede prijs/kwaliteitverhouding

Prima service!!

Heel tevreden!!

Prachtig geborduurd!

De konijnen met naam op het oor zijn echt een leuk kraamcadeau!! Goed op tijd geleverd. De badjasjes met naam zijn ook heel mooi. Camel bruin met bruine letters is een topcombinatie. Heel klantvriendelijk bij contact met de klantenservice.

Heldere duidelijke webshop Indien telefonisch contact nodig is: goed bereikbaar en snel advies Kwaliteit van producten goed idem prijs kwaliteit verhouding. Snelle bezorging.

Snel en goed

Supersnel geleverd en leuk ingepakt!!

Super en erg snel! Fijne ervaring

bestelling was later dan ik had verwacht .

bestelling was later dan ik had verwacht .

Fijne producten en snelle levering Het zou perféct zijn wanneer jullie ook andere soorten letters konden borduren, zoals bijv grieks of Koreaans

Verder prima.

Het enige nadeel is dhl. Mijn advies laat het via PostNL bezorgen.

Mooi product en snelle service

Al meerdere kraamcadeautjes besteld bij jullie en allemaal even mooi. Komen de beloftes ook waar qua levering. Altijd netjes de volgende werkdag in huis als je voor 13 uur besteld. Wij zullen nog vaker gaan bestellen.

Leuke producten

Ik heb het konijn en tutdoekje met de naam van mijn kleinkind besteld (word geboren in December) en de namen zijn er goed op geborduurd.

Hele goede service!

Het cadeau was leuk in gepakt en versierd! Geweldig om te krijgen!

Heemaal top

Niks op aan te merken mooi product

Makkelijk en snel een knuffel met naam besteld

Op het laatste moment nog een knuffel besteld. Door de snelle levering had ik het nog op tijd voor de kraamvisite. Top!

Niet zonder account een bestelling plaatsen.

Deed zonder account een bestelling,kreeg wel mail dank voor uw bestelling.toch 1 dag later account aangemaak omdat ik las dat je je pakketje kunt volgen,dus niet! Even gebeld met klantenservice..en ja klopt dat je zonder account niets kunt volgen..ook niet na het gesprek alsnog een optie daarvoor,wel de garantie dat ze het die dag zou ontvangen.Dit was waar.heb het ondertussen ook zelf bekeken en alles ziet er keurig en netjes uit.Ik blijf hier bestellen,een fijn en betrouwbaar adres.

Ik heb gekozen voor een handdoek met geborduurde naam, keuze uit veel mooie kleuren, ik heb deze de volgende dag al ontvangen en ben er zeer tevreden over precies zoals verwacht top

Super leuk cadeau!

Veel keuze op de webshop. Met borduring is het een super leuk badjasje geworden om weg te geven. Ik kom zeker nog eens terug voor nog een cadeau.

Super leuke cadeaus!

Ik bestel regelmatig een leuk kraamcadeau, en deze wordt altijd met veel enthousiasme ontvangen. Groot voordeel is ook de super snelle levering!

Super snel geleverd

Fijn om zo snel m'n kadootje met naam te ontvangen!

Geweldige service

We hadden een tas met borduursel besteld. De tas werd met 1 dag geleverd, maar helaas was er een probleempje met het borduursel. Nav telefonisch contact een mail met foto gestuurd. De mail werd dezelfde dag beantwoord en het probleem is vlot opgelost. Top! Onze dochter kan nu met een super gave tas naar school.

Mooie producten en makkelijk te bestellen

super dat het zo snel was bezorgd.

Goete survis

Ik hat een heppie horse besteld en toen kreeg ik 2 inplaatds van 2 en toen kreech ik geld door te werken en school

Heb 2 konijntjes besteld voor mijn kleinzoontjes in België. Kleuren en afmetingen zijn ietwat moeilijk in te schatten. Maar achteraf is de afmeting prima, de konijntjes moeten ook knuffelbaar blijven. De kindjes zijn er gelukkig mee en dat is alles wat telt.

Uitstekende kwaliteit

Prachtige geborduurde badjassen. Snelle levering, vlotte communicatie en uitstekende kwaliteit!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!