Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling via de website ging eenvoudig en was binnen 3 dagen al bij mij binnen. Ziet er echt top uit

Goede service en kwaliteit en snelle levering

Geweldig. Snelle levering en leuk ingepakt. Zou zo weer bestellen.

Super snelle levering.

Top kwaliteit en snelle service!

Bestelling kwam snel binnen. De uitwerking van de badjassen zag er top uit; goede kwaliteit stof, en de bedrukking is heel netjes afgewerkt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Product (badjas met geborduurde naam) was snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Cadeau gegeven. Ze is super blij

Happyyyy. Snelle levering ook. Bedankt!

Een geweldige site

Badcape en knuffelkonijn met geborduurde naam besteld, helemaal geweldig. Snel en zeer netjes ingepakt geleverd. Kom zeker nog een keertje terug.

Mooie prijs Snel in huis Leuke dingentjes

Snel, hoede kwaliteit

De site mag wat duidelijker. Voor de rest snel geleverd en prima kwaliteit!

Makkelijke bestelprocedure, snelle en correcte levering

Zeer goede ervaring

alles ziet er keurig en netjes uit.. Zeer vlug geleverd.. Een dikke pluimze

Snelle levering! En het was er mooi op geborduurd. Zou het de volgende keer weer hier op bestellen!

Leuke koop en schattig!

Mooi, persoonlijk en snel

Makkelijke bestelpagina

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne website

Goede kwaliteit, snelle levering, fijne website

Superfijne webshop!

Superfijne webshop, meerdere malen besteld en ik ben altijd zeer tevreden en degene die het krijgt ook! Ik zal hier zeker blijven bestellen, snelle en fijne service .

Prima product bezorging waardeloos

Product prima maar levering door dhl waardeloos drie keer een verschillende bezorgdag en tijdstip ontvangen bij de derde keer pakket pas afgeleverd

TOP!

Snel geleverd en de producten + bedrukking zijn mooi en boven verwachting

Mooi en snel

Wij hebben een baby/ kinder badjas besteld. De levering was snel en de communicatie rondom bestelling en levering was goed. Kleur was goed en de borduring ook mooi. Cadesuerpakking was ook top! Kortom wij zijn tevreden, en komen zeker terug wanneer wij iets nodig hebben.

Mooi geborduurd. Snelle service!

Wat een snelle service. De naam van onze zoon staat mooi geborduurd op het oor van zijn favoriete konijn. In vele kleuren verkrijgbaar. Veel keuze in lettertype. En al snel in huis.

Geweldig , en super mooi bedrukt

Voor herhaling vatbaar, mooie prijs/kwaliteit

Geweldig, supersnelle service en hele mooie kwaliteit!

Heel snel bezorgd, zag er heel mooi uit.

Geweldige service

Moest snel een cadeautje hebben, via internet besteld, geweldige snelle service

Snel en goed!

Heel snel in huis en goede kwaliteit!

Mooi, snel en van kwaliteit!

Makkelijk contact met Tilleys. De handdoeken waren van goede kwaliteit, super snel geleverd en een mooi eind resultaat.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!