Snelle levering en precies wat ik heb besteld!

Snelle levering en precies wat ik heb besteld!

Ronduit perfect

Wat een goede service! ‘S morgens een gepersonaliseerd product (knuffelhaas met naam op oor) besteld. Meteen na bestelling bevestiging per mail over voortgang en verwachte levering. En san ook de volgende dag op de verwachte tijd het pakketje aan de deur. Echt top. Complimenten!

TOP

Goede website, veel keus, mooi product (babybadjasje met naam) en snelle levering. Ik kom hier zeker terug!

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Had het na bestellen volgende dag al in huis en dat terwijl het ook nog gepersonaliseerd was en in Corona tijd. Super!

Snelle levering en mooi geborduurd

Ik had onze bestelling al binnen twee dagen in huis. Leuk verpakt en het zag er mooi uit. Heel blij mee!

Heeeeel leuk!!

Badjas + handdoek geborduurd besteld kwam met een dag thuis. Ziet er heel leuk uit!!

Baby mutsjes

Mooie mutsjes met naam. Snelle service en leuk ingepakt.

Perfect!

Ons zoontje zijn aapje was kwijtgeraakt. Via hier besteld volgende dag in huis en mijn zoontje is weer helemaal blij! ❤️

Goed en snel

Was snel geleverd en goede kwaliteit

Goed en snel!

Bestellen gaat simpel, producten goed en snel geleverd. Al meerdere keren besteld en altijd snel en goed!

Snelle service en goede kwaliteit!

Het konijn van happy horse was mooi bedrukt. Het konijn lag de volgende werkdag al klaar, dus een snelle service!

Top ervaring!

Ik kreeg een kraamcadeau met geborduurde badjas en doekje alleen de naam was verkeerd geschreven. Na telefonisch contact met vriendelijke medewerker een mail gestuurd met foto van artikel. Ben snel en top geholpen en heb netjes een nieuw artikel gekregen met de juiste spelling voor mijn dochter. Foutje was niet door Tillys gemaakt dus echt heel erg aardig dat mijn dochter toch nog gebruik kan maken van haar cadeau! Bedankt Esther!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit en op een ander adres laten aankomen, deze mensen waren superblij met het cadeau

Netjes en snel

Super bedankt

Mooi product van goede kwaliteit

Het product is prachtig verwerkt, geborduurd, en ingepakt. ook in goede staat aangekomen. super!

Twee erg mooi geborduurde badjasje supersnel toegezonden gekregen. Goed advies gehad wat betreft letterstyle en kleur van het borduurgaren. Voor herhaling vatbaar

Snelle levering. Prima prijs/kwaliteitverhouding

De bestelde producten werden snel geleverd en zien er prima uit. Aan te bevelen. Niet duur en toch leuk.

Badjasje besteld netjes verpakt en snel geleverd.

Mooie stof, mooi borduurwerk en snelle levering!

Fantastische service! Binnen no time en erg mooi, uniek kraamcadeau van goede kwaliteit in huis- een absolute aanrader!

Zeer goede service

De bestelling die ik geplaatst had is de volgende dag al geleverd. Helaas heb ik het verkeerde artikel gekregen (foutje bij het verzenden) ,maar na 1 telefoontje is dezelfde dag nog het goede artikel opgestuurd. Prima service!

Snelle levering, duidelijke site, mooi product. Wel jammer dat er beperkt aantal lettertypes waren en dat je de kleur borduurgaren niet zo duidelijk kon zien op de site. Misschien een voorbeeld van het garen qua foto bij doen? Verder netjes geleverd en mooi geworden.

Super snel en goed verpakt

Mijn bestelling is supersnel bezorgd en was netjes verpakt. Ook het bestellen ging erg makkelijk en duidelijk. Ik ben erg tevreden!

Mooi geborduurd, snelle levering

Het knuffeltje was mooi geborduurd en daarna mooi en netjes verpakt in een folie. Klaar om kado te geven. De ene dag besteld, volgende dag in huis

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, producten naar verwachting en mooi ingepakt.

Mooie leuke ervaring

Zeer kwalitatieve en vlotte service. Ook zeer mooie producten

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!