Zeer klantvriendelijk, goed advies en snelle respons per Whatsapp. Levering keurig als afgesproken en hele goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeer tevreden.

Goede services

Badjas besteld met naam voor mijn zus. Het kwam op tijd en netjes verpakt binnen. Zus blij en ik blij.

Goede ervaring, ik was vergeten kadopapier er bij te bestellen, na een mailtje mijnerzijds werd dit alsnog mooi verpakt.

Ziet er goed uit kleuren komen overeen als op het voorbeeld.

Behulpzame, meedenkende medewerkers en snelle levering

Bij vragen is het bedrijf goed bereikbaar. Ze denken met je mee over een oplossing als je ergens tegenaan loopt. In mijn geval was de naam die geborduurd moest worden moeilijk leesbaar in de meeste lettertypes. Ze hebben voor mij een lettertype uitgezocht die wel goed leesbaar is en een voorbeeld toegestuurd. Ondanks mijn vraag, uitzoekwerk en toesturen voorbeeld had ik de volgende dag de bestelling in huis.

Kwaliteit mag iets beter maar letters mooi geborduurd en snel geleverd.

Weer Top!

Ik heb inmiddels vaker hier besteld. De kwaliteit/prijs verhouding is super. Snelle levering, dus zeker een aanrader!

Super service

Echt super service heb het netjes meteen volgende dag geleverd gekregen zat een foutje wat natuurlijk kan gebeuren gebeld en meteen volgende dag nieuwe opgestuurd gekregen .. dochter is super blij mee Ik weet waar k voortaan dit leuke knuffels ga bestellen voor kraambezoekjes Nogmaals bedankt

Geweldig.

Na bestelling goed en zeer snelle levering. TOP !!!

Mooi

Mooie geborduurde dekens en op tijd en netjes geleverd.

Top! Snelle service en mooie kwaliteit

Besteld en volgens planning in huis. Mooie kwaliteit dus wij zijn heel blij!

Slechte service

Ik heb een happy horse konijn besteld met naam geborduurd in het oor. Er stonden alleen foto's van de onderkant van het oor en er stond, dat het door de stof heen wordt geborduurd. Ik dacht dat dit te maken had met plakletters en borduren dat daar een verschil tussen zat. Logisch vond ik. Toen ik echter het konijn binnenkreeg (snelle levering, pluspunt!) Zag ik dat de naam letterlijk door het gehele oor was geborduurd en de bovenkant van het oor daardoor de achterkant van het borduursel bevatte. Heel erg lelijk en lelijk afgewerkt met losse draadjes eraan. Ik heb gemaild dat dit niet volgens mijn verwachting voldeed, ik erg teleurgesteld was en ik dit er erg onprofessioneel uit vond zien. Het antwoord was dat er op de website stond dat het door de hele stof werd geborduurd en dat ik het niet kon retourneren. Ik vind dat je dan duidelijk moet neerzetten dat het door het gehele oor geborduurd wordt. Ik baalde hier behoorlijk van, omdat het een kraamkado is voor goede vrienden en ik dit er toch erg knullig uit vind zien. Maar je betaald er wel een hoop voor. Ik voel me eigenlijk genept met valse informatie. Erg goedkope manier om geld te verdienen.

Snelle en excellente service

Heel blij mee, mooie badjas bestelt, goede kwaliteit!

Snel vlot geleverd en nog uitstekende kwaliteit

Super geregeld allemaal. Tilleys bedankt 🙏

aanrader

3 maal besteld en telkens een top ervaring, super snel, correct en duidelijk!

Ontzettend mooi product en een snelle levering. Zeker de prijs waard

Super fijne service Er was een klein dingetje verkeerd gegaan en zonder pardon werd het opnieuw opgestuurd echt een top service!! 💪🏻😌 zou der zeker weer opnieuw bestellen!!

Mooie kwaliteit

Mooi badjasje en prachtig geborduurde naam

Super service!

Ik ben super blij met de goede service van Tilley’s. Ik had nog wat vragen/wensen die via de e-mail snel werden beantwoord. En het resultaat mag er zijn!

Vlotte levering, leuk kadopakket! Ik had extra wensen, alles verwerkt

Vlotte levering, leuk kadopakket! Ik had extra wensen, alles verwerkt

Vlotte levering, helaas mindere afwerking

Erg fijn om als kraamcadeautje snel het product in huis te hebben, wel jammer dat het stiksel van de naam aan de achterkant van het knuffeldoekje te zien is en er niet met dubbele stof is gewerkt.

Prima service en mooie kwaliteit product.

Snelle bezorging en mooi borduurwerk

Snelle levering, prachtig produkt!

....

Beetje teleurgesteld zeer mooi product maar bestelde een totdoekje met naam. Maar er is geen lus om de tut de bevestiging. Daarnaast wel super tevreden van het resultaat

Badcape: mooie kwaliteit, supersnel geleverd, TOP!

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuk om te geven en te krijgen. Voor de geboorte van baby Max heb ik gekozen voor een blauwe badcape. De volgende dag werd hij al bezorgd. De badcape is van mooie kwaliteit en ook de naam is er mooi op geborduurd. Inmiddels een enthousiaste reactie ontvangen van de kleine Max, de badcape viel goed in de smaak. Bedankt Tilleys en tot een volgende keer!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!