Badcape: mooie kwaliteit, supersnel geleverd, TOP!

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd leuk om te geven en te krijgen. Voor de geboorte van baby Max heb ik gekozen voor een blauwe badcape. De volgende dag werd hij al bezorgd. De badcape is van mooie kwaliteit en ook de naam is er mooi op geborduurd. Inmiddels een enthousiaste reactie ontvangen van de kleine Max, de badcape viel goed in de smaak. Bedankt Tilleys en tot een volgende keer!

Snelle en goede service

Heel erg tevreden

wat een snelle levering!

Badcape met naam besteld. Mooie zachte badstof, goeie kwaliteit en de volgende dag al in huis. dat vind ik voor een gepersonaliseerd item supersnel.

Mooie producten en goede service

Ik heb onlangs twee babymutsjes met naam en een tutpopje met naam besteld. Het ziet er mooi uit, helemaal naar wens. De levering was snel, gelijk de volgende dag in huis. Bij de eerste levering ontbrak één van de mutsjes in het pakket. Echter na contact via de app is deze de volgende dag nageleverd. Zeer tevreden.

Mooi tutpopje met naam besteld

Mooie kwaliteit, goede service. Jammer dat je online geen voorbeeld kan zien, maar prima opgelost na telefonisch contact. Per mail als nog ontvangen. Snelle levering.

Super mooie badjas ontvangen

Bestellen ging eenvoudig en mijn zachte badjas met tekst werd snel geleverd

Fijne service en leuk aanbod

Via de mail werd ik goed geholpen om een maatkeuze te maken. Ik heb nu 2x een gepersonaliseerd item besteld en allebei top in orde. Leuk om cadeau te doen, want wordt gratis en netjes ingepakt.

Mooi product

Baby badjas met borduursel besteld, mooi en netjes geborduurd. Badjasje is ook mooie kwaliteit. Snel geleverd!! De kersverse ouders zijn er ook heel blij mee. TOP BEDANKT

Lekker vlot

Zeer snelle levering

Mooie zwemtas met naam besteld. Ruime tas waar alle zwemspullen in kunnen. Dochter is blij met haar mooie tas.

Mooi en netjes gedaan. Snelle levering!

Badjasje met geborduurde naam

Helemaal goed

Het bestelde is snel bezorgd en ziet er heel mooi uit.

2 zwemtassen besteld e 2 dagen later keurig geborduurd vind gekregen

Super goede service

Leuk kraamcadeau en supersnel geleverd.

Kwaliteit onvoldoende, snelle levering

Het product dat ik heb besteld (een knuffeltje) mist een oog.

Geweldig!

Site is duidelijk. Op de knuffel de naam en de geboortedatum laten borduren. Zag er heel mooi uit. Ook netjes bezorgd. Ga zo ook nog een mooie handdoek met naam bestellen.

Ben heel blij zo n leuk cadeau te kunnen geven.

Super, mooie kwaliteit, gepersonaliseerd en de volgende dag al in huis!

Super tevreden!

Leuke artikelen, beter contact

Het badjasje wilde ik graag in baby maat. Na bestelling kwam ik erachter dat het voor 1-2 jaar was. Meteen gemaild, want bellen kon niet meer. De volgende dag meteen gebeld maar de mail was niet behandeld en het jasje al gemaakt. De stof is minder zacht dan die voor baby's. En de naam staat naar mijn idee aan de verkeerde kant, dit zou je moeten kunnen kiezen. Kindje is er vast blij mee, maar ik had toch liever de kleinere versie gegeven.

Super mooi cadeau om te geven. Snelle service, mooi afgewerkt, goede kwaliteit.

Helemaal tevreden!

2 Mooie, met naam geborduurde badjassen besteld, supersnel geleverd en leuk ingepakt! Top!

Geweldig!

Tevreden over mijn bestelling!

super leuk cadeautje

Snelle service en goede kwaliteit. Cadeautje was goed geslaagd. Idd jammer dat je geen voorbeeld ziet en dus een beetje moet gokken hoe het eruit gaat zien. Maar gelukkig dus helemaal goedgekomen!

Snelle service maar inderdaad jammer dat je geen voorbeeld kunt zien

Zie boven

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!