Op dinsdag besteld en de volgende dag al binnen! Alles ziet er zo mooi uit. Zelfs gratis en cadeau verpakking eromheen! Echt een aanrader!

Prachtig en snel

Ruime keuze Snelle levering Borduursel is heel mooi En de folie verpakking is heel netjes

Goed en snel geleverd

Keurig verpakt en ver zending goed gecommuniceerd en uitgevoerd

Mooi en snel geleverd

Mooi en snel geleverd!

Snel en goed.

Klantvriendelijk en prima service.

Keurige service

Handdoek met naam besteld, was helaas niet volledig. Na 1 belletje snel en kosteloos wel juiste gekregen!! Keurige kwaliteit en mooi gemaakt

Uitstekende service en keurig afgeleverd.

Vlot Mooi Goede kwaliteit Ruime kruze

Goede kwaliteit, goede service. Snel geleverd. Vind je iets niet en je stuurt een app, zoeken zij het uit en krijg je een snelle reactie. Al met al, top

Snel en goed..wat wil je nog meer.

Duidelijk bestelproces, snelle levering. Helemaal goed.

Snelle service en duidelijke website

Snelle service en duidelijke website. Kwaliteit is ook prima.

fantastisch

Leuk pluchekonijn uitgezocht en de naam en geb. datum laten borduren. Heel goed gedaan!

Super tevreden! Product ook snel binnengekregen. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

Baby-badjasje met naam besteld. Van te voren telefonisch contact gehad want ik had nog een vraag. Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gehad. Ik had het badjasje snel in huis en het is van goede kwaliteit en de naam is er mooi op geborduurd. Prima service en zeker aan te raden!

Badjas is prachtig

De badjas is prachtig, van mooie kwaliteit. De naam stond er mooi op geborduurd. Over levering door DHL ben ik minder te spreken Het pakket was tussen de planten in mijn voortuin bezorgd. Zonder briefje in de bus ....

Muts besteld, was snel in huis en voldeed aan mijn verwachting. Heel mooi de naam erop geborduurd.

Mooie produkten en goede service!!

2 Gepersonaliseerde badjassen besteld, 1 ervan fout gespeld. Mail gestuurd en 2 dagen later een nieuwe ontvangen en heel mooi geborduurd. Dat is pas een goede service, top!!! Echt een aanrader!!!

Hele mooie rugzakjes!

Heb voor mijn 3 kleinkinderen allemaal een andere rugzak gekocht met hun namen er op; ze zijn heel erg mooi!! Alledrie een andere kleur/ lettercombinatie; alle 3 prachtig en verschillend van elkaar. Ik denk dat ze er heel blij mee gaan zijn. Supersnel geleverd en goed contact ivm kleine aanpassing na het bestellen.

Snel klaar en super mooi!

Babybadjasje besteld. Was snel klaar en erg mooie kwaliteit. De ontvangers reageerden erg blij en enthousiast.

Prima geregeld.

Gemakkelijk besteld, en snel geleverd.

Super mooi !

Wij hebben er een knuffel besteld die was geborduurd aan 1 oor. Super mooi ! Na enkele dagen nog niets ontvangen , contact met hun op genomen en ze hebben ons super goed geholpen !! Waarvoor Dank !

Snel en mooi

Snelle reactie. Mooi gemaakt. Goede kwaliteit

Ontzettend mooi om cadeau te geven (ook aan jezelf)

Badjas maat 0 - 1 jaar besteld. Heel veel kleur keuze en dat geldt ook voor het borduren. Bij ontvangen ook erg tevreden over de kwaliteit. Ziet er netjes uit.

Enorme keuze kraampakket en pet besteld voor het broertje erbij geweldige kwaliteit en ouders waren superblij met dit mooie kado en goede service en levering

Netjes geborduurd en snel geleverd

Website werkt goed, veel keus uit kleuren. Lichtgrijs werd zilvergrijs in het echt. Nog mooier!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!