Snelle levering en mooi geborduurd

Het knuffeltje is snel geleverd en in goede kwaliteit gemaakt. Mooi geborduurd.

Super tevreden!

Snel, netjes geborduurd en mooi ingepakt!

Tevreden!

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit.

* Telefonisch goed bereikbaar en duidelijk advies * zeer vriendelijk * snelle levering * gevarieerde en mooie producten * goede prijs-kwaliteit verhouding

Mooie snelle bestelling.

Snelle bestelling. Mooi product en stevig. Ik vond het alleen jammer dat er geen voorbeeld werd getoond van je keuze: kleur en lettertype borduursel op de tas. Dat zou nog een mooie aanvulling kunnen zijn op de website.

Mooie badjas

De geborduurde opdruk ziet er super gaaf uit op de badjas.

correct

prijs/kwaliteit/snelheid zeer correct

Mooi badjasje en super snelle levering!

Mooi badjasje en super snelle levering!

Leuk en persoonlijk kraamkado!

Makkelijke bestelling, veel keuze, snelle levering, je krijgt wat je verwacht

Snelle levering, mooi product

Wat ziet de geborduurde opdruk er gaaf uit! Snelle levering, deze cadeaus neem ik vol trots mee op kraamvisite :)

Snelle levering. Bij ontvangst bleek een knuffel een productiefout te hebben. Ze hebben dezelfde dag nog een nieuwe knuffel opgestuurd. Topservice!

Super snel geleverd!

Erg snel geleverd en de kwaliteit is geweldig wat een super leuk cadeau!

Heel goed!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Fantastische service!

Fantastische service!

Snelle service en mooi werk!

Al meerdere keren een knuffel met borduursel besteld. Mooi geborduurd en hele snelle levering. De inpakservice voorziet het cadeau van een leuke verpakking. Tilleys is zeker aan te raden voor kraamcadeaus en producten met borduursel!

Happyhorse met naam

Helaas heb ik blijkbaar de verkeerde lettertype gebruikt en komt haar naam veelste groot uit! De website geeft geen voorbeeld hoe het eruitkomt te zien. Dus zoek dit goed uit 👍 Verder snelle levering

Goede en snelle service en mooi geborduurd

Prachtig geborduurde badcape besteld. Helaas iets mis gegaan bij de levering, maar dat heeft Tilleys goed en vooral heel snel opgelost. Bedankt!

Snel en naar wens

Redelijk en snel

Bestellen en levering verloopt vlekkeloos. Product is netjes en borduursel erop ook. Helaas had ik een font uitgekozen (brush script) waarbij de "o" verrekte veel lijkt op een "a". Daardoor ziet het er een beetje raar uit en daar had wellicht wel even voor gewaarschuwd mogen worden.

Snelle levering , en als bonus het pakketje was leuk ingepakt. Klaar om kado te geven

Leuk badjasje met mooi de naam erop geborduurd.

Zeer tevreden!

Op donderdagavond een tas besteld met naam,zaterdag al in huis! En wat een goede kwaliteit! Ik hou ervan,snelle levering en elke stap krijg je netjes via de mail. Zeker de moeite waard om iets te bestellen hier!

Goede kwaliteit knuffel en net geborduurd

Goede kwaliteit knuffel en net geborduurd. Het enige dat nog mooier zou zijn, is om meer knuffels aan te bieden welke niet op elke site aanwezig zijn. Hier ben ik in mijn zoektocht vrij snel tegen aan gelopen bij andere bedrijven. Jullie hadden daarentegen een kleine selectie die anders was, maar het zou mooi zijn als dit nog veel groter was.

Leuke en schattige knuffel

Zoals beloofd, de volgende dag geleverd. De knuffel zelf was van goede kwaliteit en zelfs beter dan verwacht voor die prijs. Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding dus!

Snel en goed

Badjasje met naam besteld voor baby van collega. Was er na 1 dag en heel mooi gemaakt en netjes ingepakt wat gratis was.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!