Prettige website, leuk product en snelle levering

Ik heb een heel leuk gepersonaliseerd knuffeltje gekocht en ik had hem heel snel ontvangen! En ook iets goedkoper dan op andere sites, wat maakt dat ik voor deze website gekozen heb. Prima service!

Wat een service, binnen 24 uur een gepersonaliseerde knuffel binnen voor onze baby. Keurig gedaan, zeker een aanrader!

Geweldig, top, super!!

Geweldige service. Ik had een bestelling gedaan die niet mogelijk was. Ze hebben via de mail gelijk contact gezocht voor overleg. Het product zoals gewenst werd meteen de volgende dag geleverd. Kwaliteit van het product ook goed! Ik ben zeer tevreden over Tilleys! En wat een keuze en leuke producten!!

Snelle levering mooi borduursel

Ik heb de badcape besteld. Goede prijs kwaliteits verhouding! Mooi geborduurd.

Makkelijke website, en snel in huis. Super leuke kraam cadeaus

Helemaal super

Ik heb een baby badjasje met naam besteld en Ik ben super tevreden! Het badjasje is goede kwaliteit en mooi zacht, de naam is ook prachtig geborduurd! En levering was super snel!

Perfect opgelost

Levering perfect zo ook verpakking ,, Heb olifant tutdoekje besteld,, helaas was er een klein probleem mee, maar is door Tilleys zeer goed opgelost,, heb een geheel nieuwe gekregen. Hartelijk dank.!!!

Uitstekend!

De ontvanger van de geborduurde handdoeken ws zeer blij! Ze zien er ook prachtig uit!

Snelle levering, goede kwaliteit letters (te) groot

Een happy horse knuffeldoekje konijn besteld. Snel in huis, borduursel is mooi wel zijn de letters aan de grote kant. Had het fijn gevonden de letter grootte te kunnen bepalen

Snelle levering, mooi gedaan! Mooi ingepakt! Persoon voor wie het was was er heeel blij mee

Snelle en nette levering!

Na het plaatsen van mijn bestelling kwam ik erachter dat ik een type fout gemaakt had. Gelukkig was ik op tijd en moest mijn bestelling nog verwerkt worden. Ze hebben het kunnen wijzigen, heel fijn! De volgende dag kon ik het konijntje, voorzien van de goede naam in ontvangst nemen om te geven aan mijn baby nichtje. 💖

Top, snelle levering, perfect gemaakt

Gewoon Top!

Zowel bestelling, kwaliteit als levering gwoon top!

Snel en goede kwaliteit

Nu een 2 keer hier besteld(in de drukkere periodes) en ik ben zeer tevreden over de service. Ze helpen als je het nodig hebt en zorgen dat het allemaal op tijd geleverd is.

top en snel.

Prima services. Snelle levering.

Prachtig product ontvangen,en supersnelle levering!

Snelle levering van een mooi product

2 schattige geborduurde knuffels besteld. In no time in huis... Service uitstekend👍🏼

Snelle levering en goed verpakt

Dat alles goed verlopen is zoals je het graag wil zien!! Goed verpakt en vlotte levering .

Geweldig!

Het was heel makkelijk om een gepersonaliseerd geschenk te maken en het werd ook heel snel geleverd!

Supersnel en superleuk kraamcadeau!

Wil je eens wat anders, probeer dan de geborduurde konijnen van Tilleys! Voor de tweeling van mijn zus heb ik deze laten maken met naam en datum, binnen 1 dag geleverd en een cadeau om nooit meer weg te doen. Ietwat aan de prijzige kant maar dat heb ik er wel voor over gehad, het is uniek.

Super en snelle levering.

Ziet er leuk uit, nog niet uitgepakt is een kerstkado voor ons achterkleinkind.

Snel, nette prijs

Snelle levering, nette service uitleg en prima prijs

Twee badjassen met namen erop besteld. De namen waren iets grote uitgevallen dan ik had verwacht, maar zijn erg mooi geworden! Niet te duur. Erg leuke cadeaus!

Goede kwaliteit product en borduurwerk en mooi ingepakt

Eenvoudig besteld en de volgende dag al in huis. We hebben een origineel en mooi kraamcadeau kunnen geven. Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website en supersnelle levering. De badjassen waren mooi opgevouwen en ingepakt met duidelijke vermelding van de naam op het kadopapier. Kan niet beter!

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!