Zie onder

Goede produkten en binnen 2 dagen bezorgd met de namen van onze kleinkinderen er op geborduurd. Ga zo door en we bestellen nog eens!

Snelle levering, kwalitatief mooi product

Mooi product. Gekocht als kadootje en met veel plezier gegeven!

Artikel goed en netjes op tijd bezorgd

Artikel was correct en binnen het verzendtermijn bezorgd.

Tevreden met pakket

Product is naar tevredenheid. Snelle levering is in dit geval niet de volgende dag zoals aangegeven wordt maar een dag later nog. Daar moet je wel rekening mee houden. Voor de rest helemaal top.

Via internet besteld en snel geleverd

Perfecte service

Geweldig, dinsdag laat in de middag een kraamkado besteld, donderdag middag al in huis. Terwijl er nog namen op geborduurd moesten worden ook! Top!

Mooi product

Makkelijk bestellen. Website kan wel wat klantvriendelijker ingericht worden (bij bestellen via IPad moest ik na elke stap terug omhoog scrollen) verder duidelijk omschreven. Snelle levering en mooi verpakt thuisgestuurd gekregen!

Super service

2 gepersonaliseerde happy horse speen knuffels besteld. Helaas bij ontvangst zagen we de naam en kleur op het verkeerde knuffeltje. Een bericht gestuurd op zaterdag en binnen één uur al reactie terug , dat het opgelost zou worden. De andere knuffeltjes mochten we houden. Gister de nieuwe binnen gekregen , ze zijn super!! Bedankt. Klantvriendelijk , en zoekt naar een oplossing. En mooie gepersonaliseerde producten!

Mooi product met super snelle levering

Top!!

Product voldoet perfect aan mijn verwachtingen en supersnel geleverd!

Snel geleverd, mooi product, nette prijs

Badjasjes besteld met naam op de rug, is erg mooi geworden en zeer snel in huis

Erg goed

Donderdag een knuffel bestellen met geborduurde naam en de dag erna al in huis, inclusief feestelijke verpakking. Super!

Hele fijne site en goede service

Hele goed ervaring! Echt mooie kwaliteit badjasjes! Alleen jammer dat er een gedoe met DHL was. Heeft er 1 1/2 week over gedaan. Had ze graag 15 juni voor de verjaardagen gegeven. Blijkt dat er een DHL filiaal in onze regio failliet te zijn. Maar gelukkig vandaag toch nog ontvangen! Over Tilleys alleen maar lof! 👍🏼

Heel goede service.

Alleen maar hulde. Alle hulp is gegeven bij het invullen van de opdracht van een handdoek.

Snel, vakwerk. Kon alleen de optie "afleveren bij ophaalpunt" niet vinden op de site.

Mooi produkt met grote letterkeuze

De geleverde handdoeken zijn prima van kwaliteit, kleur en belettering. Helaas was een naam verkeerd gespeld ondanks de juiste opgave, zowel als de bevestiging.

baby badjasje met naam ingeborduurd

duidelijke site en snelle levering

Netjes en betrouwbaar

Product was zoals ik had verwacht. Netjes gemaakt en verpakt. Op zondag besteld, woensdag in huis.

Mooie producten en een vlotte service!

Leuke producten, ruime keuze, snelle levering en een goede service!

Mooi en kwalitatief goed product

Prachtige grote knuffel van goede kwaliteit. Levertijd echter langer dan website doet voorkomen.

Super mooi geworden

Konijn met naam en geboortedatum op de oren besteld. Dag erna al in huis, zat er keurig uit. Geweldug mooi geboorte cadeau

Goede en snelle service

Mooie kwaliteit en perfecte borduur! Prijs/kwaliteit prima!!

Heldere, duidelijke site!

Veel keuze in producten. Overzichtelijk te bestellen en snel geleverd! Ik ben dik tevreden met het geleverde product. De naam is mooi en netjes geborduurd en kwalitatief ziet het er goed uit.

geen idee

Ik heb het pakket nog steeds niet gekregen!

snel en professioneel

super leuke producten van goede kwaliteit en zeer snelle levering, vooral omdat het gepersonaliseerd is. alleen jammer dar er een stuk minder kleuren badjasjes zijn voor grotere kinderen. voor baby's is er wel een hele ruime keuze.

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!