mooi assortiment en snelle levering

mooi assortiment en snelle levering

Goede kwaliteit.

2 badjasjes besteld. Supermooie kwaliteit. Snelle levering.

Erg leuk en mooi kinderbadjas en rugtas

De aflevering door DHL slecht. Kartonnen doos onder afdakje geplaatst in de regen. De spullen waren net niet nat.

Snel geleverd, mooie stof en stiksel!

Twee badjassen met naam. Snel geleverd, mooie stof en stiksel!

Snel en makkelijke site!

Snel geleverd, blij mee!

Erg tevreden over het bestelde product en zeer snelle levering.

Levering was goed op tijd en het resultaat uitstekend good job

Snel en goed

De levering was supersnel en het eindresultaat is erg mooi.

Geven goed advies!

Positief verrast

Ik zat te twijfelen aangezien je geen eindresultaat online kan zien. Maar met opmerkingen veld is er rekening mee gehouden. Het is precies zoals ik het wilde hebben qua tekst en kleur. Super gaaf!

Zeer goede service

Een ruime keuze aan artikelen duidelijke site goede afhandeling en een zeer snelle levering

Mooi product en snelle service!

Heel goede service

Product zag er goed uit. Precies zoals ik me had voorgesteld. Zelfs keurig kleurig ingepakt met lintjes.

Handdoeken mooi geborduurd

Snelle levering handdoeken mooi geborduurd en ingepakt niet duur

Snelle levering, mooie knuffel.

Geleverde knuffel met naam geborduurd voldoet aan de verwachting. Snelle levering en leuk ingepakt. Jammer dat je bij het bestelproces geen preview hebt, verder geen verbeterpunten.

snel geleverd en heel mooi!

snel geleverd en heel mooi!

Net product en snelle levering!

Knuffel met naam besteld. Erg mooi erop geborduurd en hele snelle levering!

Snel klaar en goede kwaliteit tas & borduurdel

2 zwemtassen aangeschaft met handig extra compartiment, helemaal naar onze zin. Het verliep precies zoals toegezegd was, snel bericht dat het klaar stond. Wij hadden ervoor gekozen om het af te halen in de knusse winkel in Hattem, waar direct ook veel inspiratie op te doen is voor een volgende aankoop โ˜บ๏ธ Het waren mooi ingepakte cadeautjes geworden. Al met al zowel kneuterig als heel professioneel, klasse.

Super snelle levering en erg leuke badjassen met namen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Super snelle levering en erg leuke badjassen met namen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Geweldig!!

Erg goed geadviseerd. Heel erg leuk badjasje. Snel geleverd. Helemaal blij mee.

Overzichtelijk en snel besteld

Goede klantenservice (via whatsapp!). Site is helder, overzichtelijk en een kadootje is snel besteld. Product wordt netjes afgeleverd!

snelle levering, mooi bordursel

Zeker voor herhaling vatbaar

Ontzettend snel verzonden & leuk ingepakt!

Ik heb het Happy Horse konijn met geborduurde naam besteld. Dit was donderdagavond laat, en had het zaterdag al in huis! Daarnaast was het lief ingepakt met folie en bijpassende linten. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden.

Mooie badcape

Nou maar jammer dat niet alle kleuren uit de winkel op de site staan.

prachtige knuffel en snel geleverd

we hebben voor onze zoon een knuffel met zijn naam besteld. de kwaliteit van het borduren is top en de de knuffel werd snel geleverd! we zijn heel tevreden

Rondweg 60

8091XK Wezep

Over Tilleys.nl

Een gepersonaliseerd cadeau met naam bestel je online bij Tilleys.nl. Op werkdagen voor 13:00 besteld, is dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt je cadeau met naam ook door ons laten versturen met een persoonlijke boodschap. Wij pakken het feestelijk in!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.