Altijd snelle levering en duidelijke communicatie

Duidelijke website, snelle levering en goede communicatie tijdens het gehele bestelproces

Keurig verpakt Snel geleverd Nooit geen problemen

Goeie ervaring

Overzichtelijke site, en makkelijk te bestellen. Levering ging snel en goed

Snelle levering en uitstekend verpakt8

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er alleen kom voor de 10 days hemden in de sale.......kleding is niet voor mijn leeftijd en figuur en portemonnee Maar zoals het verpakt wordt...ik word er blij van

zeer goed

Jammer genoeg was geen van de bestelde items naar mijn zin. De afhandeling was evengoed prima. Snel en goed.

Top!!!

Ik ben een zeer tevreden klant. Goede service en een snelle levering. En gaat er iets mis, zoals make-up in het artikel bij het open maken. Dan wordt het keurig en netjes afgehandeld. Top!!! Kan niet anders zeggen.

Goed!

Fijne site en snelle levering!

Correcte wijze behandeld .

Na een fout met verzending werd ik op een correcte manier benaderd.

Zeer snelle en correcte service!

Men komt de afspraak 'vandaag besteld voor 15.00 uur morgen in huis' altijd na. De producten zijn goed verpakt en indien nodig eenvoudig te retourneren, maar dat is natuurlijk niet de intentie bij een aankoop ;-).

Goed assortiment, snelle levering!

Groot assortiment met mooie merken. Er wordt altijd snel geleverd, dus lang hoef je nooit te wachten!

Snelle levering en afterpay. Perfect!

Ik had de volgende dag het pakket al in huis. Heel fijn, dat is één van de belangrijkste redenen voor mij om ergens te bestellen. En wat ook fijn is, is afterpay. Als de bestelling bevalt kun je meteen betalen, maar als t niet bevalt hoef je niet in de gaten te houden wanneer t geld wordt terug gestort. Ik bestel zeker weer bij jullie. Tot gauw!

Top!!!

Top! Ga hier graag verder online shoppen. Besteld en volgende dag bezorgd en op tijd. Super!!

Snel!

Fijn, nog geen 24 uur na m'n bestelling liep ik in m'n nieuwe outfit van 10DAYS...

Uitstekende ervaring al jaren!

Uitstekende ervaring! Al jaren

Super service

Voor het eerst een bestelling gedaan wn zal niet mijn laatste zijn! Keurig verzorgd.

Very well

Very well

Zorgvuldig en snel

Alles top: prima communicatie, snelle verzending, uitstekende verpakking, kortom: precies zoals je het wenst!

Super snelle levering

Super service

Zelfs een belletje gehad dat bestelling 1 dag later bezorgd zou worden dan gebruikelijk. Jurk was heel netjes in papier verpakt.

Snel en 100% correct

Netjes verpakt, snelle bezorging, makkelijk om te bestellen. Dank jullie wel!

Mooie mode, snelle levering

Gevonden wat ik zocht!

snelle levering en mooie merken.

Snelle levering en mooie merken.

Zeer snelle levering!

Super snelle levering en mooie kleding!

Fijne zaak! Snelle services en persoonlijk contact

Altijd fijn om bij jullie te shoppen. Of het nu daadwerkelijk in winkel is of online, het is altijd goed.

Fantastisch geholpen in een leuk pand en via internet bestellen gaat ook super

Geweldig vriendelijk geholpen in de winkel. Niet opdringerig; kennis van zaken; dat winkelt zo fijn.

Lijnmarkt 30

3511KJ Utrecht