Pluspunten
Wauw ! Wat 'n goeie service !
Ik had eerder al eens besteld via dit bedrijf (tempered glass voor OnePlus 3) maar ik was niet tevreden van het product.
Van de prijs tgo. andere websites en de afhandeling en levering was ik dan weer wel erg tevreden.
Om die reden besloot ik dan ook weer eens even te komen kijken voor een andere -nu wel correcte- tempered glass protector.
BAM! Weeral de goedkoopste prijs! Niet getwijfeld en ineens besteld.
Tot mijn spijt, 6 kalenderdagen na mijn bestelling, nog geen levering ontvangen dus heb ik contact opgenomen met de klantendienst.
Zeer snel en beleefd werd me geantwoord dat een standaard wachttijd van 1 week voor leveringen van PostNL wordt aangehouden vooraleer een "klacht" te openen.
Daar heb ik alle begrip voor, dus ik heb nog 2 dagen gewacht om dan opnieuw contact op te nemen.
Diezelfde dag werd er nog een nieuw item aan mij verstuurd (ditmaal via DHL onder pakket met track & trace) en 's anderendaags kwam het pakketje al toe op kantoor !
Ondertussen heb ik dus terug degelijke bescherming voor m'n smartphone scherm en ben ik zeer tevreden over de manier waarop de klantendienst dit heeft afgehandeld.
Persoonlijk ben ik van mening dat service enkel kan afgemeten worden aan de manier waarop een probleem afgehandeld wordt en daarin is knaldeals.com ruimschoots geslaagd !
Voor mijn volgende aankoop kom ik zeker eerst nog eens hier kijken.