Filtre

Pluspunten

Niets op aan te merken. Snel en duidelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

helemaal niet het gsm hoesje past niet op mijn gsm maar kan de moeite niet doen om het terug blijkbaar is er de moeite niet gedaan om te zien of het past ook niet! Mvg Ronny

dat weet ik niet

Pluspunten

Ik vind dat jullie leuke telefoonhoesjes hebben.

Ik had een spaartegoed van € 0,51 maar die is niet verrekend met het hoesje.

Pluspunten

snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle afhandeling, goede service!!

Pluspunten

Alles wat er beschreven staat is het bedrijf nagekomen, geen op of aanmerking.

Pluspunten

Is oke

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Perfect, na bestelling dag erna in de bus

Pluspunten

Geen verbeterpunten en snel goed verpakt verzonden. Bedankt en tot de volgende keer !

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, 100℅ tevreden.

Pluspunten

Als je hier iets bestelt heb je binnen enkele minuten een bevestiging en het pakje wordt de volgende dag bezorgd! Die doen tenminste wat ze beloven.

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Snelle afhandeling en dito levering. Artikel was netjes verpakt.

Geen.

Pluspunten

Kleine bestellingen passen gewoon door de brievenbus, je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven wat erg prettig is. Ik wilde graag een flipwallet voor de Samsung galaxy s7 edge maar deze was niet op voorraad dus ik heb me ingeschreven voor mailing wanneer deze weer op voorraad was, een week later kreeg ik een mailtje. Ik had de flipwallet besteld in een kleur die niet in een reguliere telefoonwinkel te vinden was en hij past perfect en het is een mooie kleur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

ik had een case voor mijn nieuwste tablet besteld en de gegevens door gegeven van de tablet zag er goed uit maar deze case was helemaal niet geschikt voor mijn tablet ik heb kontakt gehad met knal deals en verteld als dat deze case niet geschikt was ik heb nu voor de retour zending 6 euro 95 betaald en krijg deze ook niet vergoed ik zal dan ook niet snel iets meer kopen bij knaldeals ook om dat mij werd verteld dat de retour zending 4 euro zou kosten dus ik voel mij daar door niet oprecht geinformeerd en ook met de case benadeeld dus sorry zo gaat je niet met een nieuwe klant om dat houd in dat ik 49,95 betaald heb en min 6,95 verzendkosten moet betalen 43euro 95 op mijn rek,terug gestort krijg en daar bij net een mail krijg dat zij het in goede orde hebben ontvangen ik heb het vrijdag al teruggezonden dus voor mijn geen pos.beoordeling

Pluspunten

Snel geleverd goede prijs

Pluspunten

Erg snel geleverd.

Pluspunten

Zeer snel ontvangen. Super mooi hoesje van top kwaliteit.

Pluspunten

Screen protector kwam beschadigd aan, maar na het opsturen van wat foto's kreeg ik zonder zeuren een nieuwe, nu beter verpakt exemplaar toegestuurd. Goede service zoals het hoort

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN