Filtre

Pluspunten

Duidelijke voorwaarden en op tijd geleverd. Voordeel je hoeft niet thuis te blijven voor de postbode met een pakketje, de levering paste in de brievenbus. De tablethoes zit als gegoten, voldoet aan mijn wensen en het was gemakkelijk om de tablet er in te bevestigen.

Pluspunten

Heel ruim assortiment, heldere website, concurrerende prijzen, snelle levering.

Mijn ervaringen zijn op het moment louter positief dus kan verder geen commentaar leveren. Als het nu Coolblue was dan had ik een waslijst aan tips voor de klantenservice aangezien die niet leveren wat ze zo stellig beloven over service en alles voor een glimlach (puur marketing ) maar zoals gezegd met Knaldeals heb ik geen ervaring qua aftersales.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

De enige die nog een schuifhoesje had voor mijn nieuwe Xperia Z5. Ondanks de cheesy naam toch maar besteld en geheel naar wens verlopen. Top!

Pluspunten

Goedkoop en betrouwbaar

Als je op je site beweert dat als je voor 20:00 besteld dat je het morgen in huis hebt, doe dat dan ook.

Pluspunten

Super service. Mijn tempered glass screenprotector kwam gebroken binnen. Kosteloos en zonder problemen een nieuwe gekregen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Alles

Pluspunten

Goede service. Ik heb al een aantal keer wat via knaldeals besteld en ik kreeg het product altijd gelijk keurig verpakt al de volgende dag in huis. Laatst had ik handschoenen gekocht waarmee je een touchscreen van een telefoon kan blijven gebruiken, de handschoenen kwamen niet aan dus heb ik Knaldeals gebeld, ik kreeg al heel snel iemand te spreken die heb ik de situatie uitgelegd er werd mij beloofd dat er nieuwe handschoenen opgestuurd zouden worden en de volgende dag had ik deze al in huis. Erge goede betrouwbare service!

Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen met Knaldeals. Ook voor kleinere bedragen geen verzendkosten zou mooi zijn.

Pluspunten

Super goed!

Pluspunten

Ik heb een product besteld vrijdag avond en de volgende dag had ik het al. Ik had het pas de maandag na het weekend verwacht, dus komt ze haar belofte na zoals ze op de site aangeeft.

Pluspunten

Snelle en prima service.

Pluspunten

Supersnelle levering

Pluspunten

stipte correcte afhandeling!

Pluspunten

Goeie en snelle levertijd

Sommige producten beter omschrijven

Pluspunten

Volgende dag meteen al binnen super

Pluspunten

Correct en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en je kan alles goed opvolgen top service

Pluspunten

Correcte levering van de bestelde goederen. Heel goede prijzen vergeleken met de andere sites die ik bezocht.

Snellere levering mag.

Pluspunten

Snelle en keurige levering. Het product voldoet 100% aan onze eisen.

Pluspunten

snelle levering,duidelijke website.

Pluspunten

Zeer snelle levering

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN