Filtre

Pluspunten

Geen min puntjes ! Makkelijk te bestellen en te volgen. En super snelle bezorging. Produkt voldeed aan alle eisen en was netjes en stevig verpakt zodat er niet mee kan gebeuren .

Pluspunten

alles was zeer snel aangekregen en het ziet er perfect uit ,,super

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Correcte en vlugge levering!

Minder verzendkosten vr Belgie vanaf bepaald bedrag..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde goederen + een duidelijke opvolging van de bestelling.

Alhoewel op de website staat dat de levering gratis is wanneer je een bestelling boven de € 25 plaatst, heb ik toch € 4,95 verzendingskosten moeten betalen op een bestelling van € 45 ???? Hierover heb ik een mail gestuurd naar Knaldeals, maar tot op de dag van vandaag nog steeds GEEN antwoord gekregen !!! Jammer anders had ik een hogere beoordeling kunnen geven.

Pluspunten

Wat er op de website staat komt overeen met de werkelijkheid. Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.

Niets dat ik op dit moment kan bedenken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ging snel alleen beetje jammer dat het nep oordopje zijn

Pluspunten

Pluspunten

Na een belletje te hebben gedaan werd er snel en goed leverd en heb ik mijn bestelling mogen ontvangen.

Als men aangeeft binnen 5 werkdagen wordt je product geleverd moet men niet wachten tot je zelf belt omdat het langer duurde voor de bestelling geleverd werd. Als er iets mis is gegaan stuur dan een berichtje wat de reden is van de latere levering.

Pluspunten

Scherpe prijzen Snelle Levering Goede service

geen

Pluspunten

Duidelijk en snelle aflevering!

geen!

Pluspunten

uitstekende service en producten van zeer goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden !!

Pluspunten

Goede en correcte service ...

Pluspunten

Snelle levering,goed product,kortom tevreden

Pluspunten

snelle service goed product

geen

Pluspunten

Mooi product geleverd en 10 voor 8 besteld en volgens s afspraak de volgende dag geleverd komt afspraken na en voor een goede prijs

Pluspunten

Sneller levering

Pluspunten

snelle levering, goed product, voor mij wel de eerste keer, maar ik durf terug te komen!

Pluspunten

Netjes en verzorgd. Helaas ze pasten niet op de LG L FINO.Stond wel op de website. Ze ware gelukkig niet zo duur. Verder geen opmerkingen.

Pluspunten

Goed duidelijk en op tijd bezorgd TOP!!

N. V.T

Pluspunten

Ze moeten eerst hun producten is testen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel aanbiedingen en ruim assortiment, het enige nadeel vind ik dat de site aangaf dat het product dat ik wou op voorraad was en toen ik het eenmaal bestelt had moest ik 3 weken wachten tot dit weer binnen was. Maar omdat er vanuit Knaldeals goed gecommuniceerd werd en goed op de hoogte gehouden werd, vond ik dit niet eens erg, ze waren toch de goedkoopste voor dit hoesje :P

iets snellere doorloop vanuit de leverancier, verder niks op aan te merken, goeie service en geweldige up to date contact naar de klant.

Pluspunten

gewoon ff kijken op de site bestellen en betalen volgende dag gewoon in huis volgende bestelling zal weer bij Knaldeals.com zijn

Pluspunten

Had het hoesje savonds om half 8 besteld, en de volgende dag in huis. Super service.

Pluspunten

Super snelle levering. Netjes verpakt. Super leuke aanbiedingen

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN