Filtre

Pluspunten

Ondanks dat de bestelling niet aan kwam volgens aangegeven tijd, reageren hun snel en duidelijk. Dit was niet hun fout maar de post. Vind het heel positief dat ze goed bereikbaar zijn en netjes alles afhandelen. Product uiteindelijk met iets vertraging aangekomen maar alles in orde.

Pluspunten

Klantenservice is snel en adequaat als het gaat om reageren via mail

Misschien licht het niet aan knal deals maar de bezorging is zwaar waardeloos , eerst paste het volgens knaldeals of post nl niet in de brievenbus terwijl het brievenbus post was en dat het via de site al geleverd moest zn terwijl ik niks had toen was het weer terug naar depot gegaan om als pakket te zenden en 3 dgn erna zat het dus gewoon in de brievenbus wat ik al raar vond en als ergste vind ik dat het doosje inclusief de originele verpakking waar mijn hoeje inzat gewoon kapot was gewoon gescheurd stukjes eruit en gewoon aan elkaar geplakt met plakband nogmaals knaldeals kan hier waarschijnlijk niks aan doen , maar dit is wel iets wat aangegeven moet worden want iets moet fatsoenlijk afgeleverd worden mvg moesbergen

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs.

Pluspunten

Heel ruime keus, prettig geprijsde artikelen, overzichtelijk zoeken en vrij vlot bezorgen. Niks te wensen over*****!!

Pluspunten

redelijke prijzen en goed service en snelle levering

Pluspunten

Zeer goede levering alles perfect gelopen en de GSM paste als gegoten in het hoesje

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product (tempered glass ) past wel ongeveer maar is eigenlijk een 2 milimeter te weinig breed en ook een milimeter te weinig hoog , verder is de smartphone vanonder wat gebogen en het glas niet . volgens mij is dit product bedoeld voor een andere smartphone die een gelijkaardige grootte heeft....

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling. Ook A-merken voorhanden en niet alleen B of C vanwege de prijs.

Pluspunten

Snelheid, correctheid,

Beter vindbaar worden met google

Pluspunten

Snelle levering zoals beloofd

Pluspunten

Snelle levering en ontving een kwalitatief goed product

Pluspunten

correcte afhandeling van bestelling waarbij elke stap bevestigd werd en snelle levering van kwalitatief goed en goed geprijsde producten

Pluspunten

Perfecte service: onmiddellijk na de bestelling een mailtje ter bevestiging. Daarna nog een mail zodra het pakket onderweg was, met een trackmogelijkheid. Produkt kwam toe in stevige verpakking en was in perfecte staat, zoals het hoort.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht product, geen hulp van de klantenservice. Slechte review van het product wordt niet op de site geplaatst. Ik vertrouw het niet.

Pluspunten

Goedkoop, duidelijke website, snelle levering.

Pluspunten

supersmelle levering en communicatie

Pluspunten

Snel en duidelijke levering

vingerafdrukken en vegen toch zichtbaar op "tempered glass" hoewel gemeld van niet...

Pluspunten

snelle service .vandaag besteld morgen geleverd zelfs op zaterdag klopt helemaal .Ik was aangenaam verrast hier door

Pluspunten

Vlugge service

Pluspunten

Wat bij een grote audiozaak niet geleverd kon worden werd door deze firma snel bij ons thuis afgeleverd. Hartelijk dank.

Pluspunten

Wij hebben inmiddels meerdere bestellingen bij Knaldeals gedaan. In alle gevallen verliep de bestelling en levering zonder enig hikje. Men doet wat er beloofd wordt!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN