Filtre

Pluspunten

Snel en goed! Volgende keer weer!

Pluspunten

Snelle goede levering. Alles werkt en is correct.

Pluspunten

Snelle levering, als je vandaag bestelt heb je het morgen ook echt thuis! Goede kwaliteit van het product, geen namaak producten, maar originele kwaliteitsproducten. Dit bedrijf is een aanrader ik heb herhaaldelijk producten gekocht en ik ben altijd tevreden geweest. Van dit soort online bedrijven kom je niet verl meer tegen dus toppie!

Pluspunten

Goed op tijd

Pluspunten

Via de e-mail geeft dit bedrijf snel bericht over je bestelling en de verdere gang van zaken. Het is overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle en juiste levering

Pluspunten

dik in orde, bedankt.

Pluspunten

De Levering ging super. De prijzen zijn ook super.

misschien niet zo veel mails sturen, dit komt opdringerig over.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Positieve punten kan ik nog niet geven, omdat ik mijn bestelling nog niet in mijn handen heb. De bestelling staat al wel Knaldeals geboekt als bezorgd, maar ik heb nog niets.

De bestelling zou bij mensen, die ik niet ken, in de buurt zijn afgegeven door de besteller POSTNL. Zeer onvoorzichtig, in tijden dat iedereen met vakantie/op reis is. Wanneer ga ik mijn pakje in handen hebben???

Pluspunten

Pakje was ecologisch ingepakt, met papier (niet teveel plastic erin dus). Pakje was snel en de prijzen zijn concurrend goed.

Pluspunten

Snelle levering en goede producten voor een fijne prijs :)

Pluspunten

Zeer snel en uitermate correct

Pluspunten

Snel en goed!

Pluspunten

Alles prima en correct verlopen. Pakket na 2 dagen thuis geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en ook nog een cadeau er bij(weet alleen niet goed wat ik er mee doen moet...ha ha...) en heel tevreden over de batterij en oplader en ook het hoesje is ideaal en ziet er mooi uit.

Pluspunten

Ga niet over een nacht ijs, maar Knaldeals kwam er voor mij het beste en goedkoopste uit !!!.Eerst nog een vriendelijke helpdesk aan de telefoon gehad om een vraag te beantwoorden. Duidelijk antwoord gehad en mijn bestelling geplaatst. Ben zeer tevreden ook over de vlotte en snelle levering en gevoerde correspondentie.Weet zeker meer zaken te gaan doen bij Knaldeals.

Pluspunten

uitstekende communicatie over de levering. levering conform afspraak.

geen

Pluspunten

Producten die geleverd worden passen perfect

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle levering, goeie deals

Minder leverkosten voor België

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs, goed product.

Misschien minder verzendkosten bij producten die door de brievenbus gaan. Dit kan omzetverhogend werken.

Pluspunten

Snelle service, duidelijke uitleg en klant vriendelijk. Zal het aanraden aan vrienden als zij ook iets zoeken voor hun telefoon.

Pluspunten

Dit bedrijf heeft goedkope producten, een snelle levering en bovendien een uitstekende klantenservice. Ik heb een samsung headset bij dit bedrijf gekocht. De levering van het product was snel. Het product ging helaas 2 maanden later stuk. Ik heb de klantenservice benaderd en binnen 3 dagen heb ik een nieuwe headset toegestuurd gekregen: fantastisch!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service goede product omschrijving

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN