Zeer betrouwbaar

Een tempered glas besteld voor telefoon. Na levering bleek deze gekreukt te zijn. Kreeg meteen een ander glas toegestuurd. Super

Je wordt lief te woord gestaan

Gemakkelijk bestellen, snelle levering. Top!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering. Top!

Goede klantenservice en snel geleverd

Eerst gevraagd of het telefoonhoesje wat ik uitgezocht had echt geschikt was voor mijn toestel, dezelfde dag antwoorde, direct besteld en 2 dagen later in de brievenbus. Perfect!

zoals gewoonlijk weer perfect geholpen.

Ik koop hier vaken mijn accesoires en tot nu toe is altijd het gehele proces prima verlopen. Besteld, netjes bevestigd, ontvangen op de afgesproken tijd.

Geweldig!

Snel en geweldig!

Snelle levering en supergoede service bij commplicaties.

De producten die ik had besteld waren de volgende werkdag binnen. Er was een verkeerd telefenoonhoesje geleverd, maar na 1 mailtje was meteen de juiste verzonden, die ook de volgende werkdag binnen was. Knaldeals heeft daarnaast een ruime compensatie aangeboden. De volgende keer zal ik zeker weer bij ze bestellen.

Beetje oplichting

Ik kan begrijpen dat men de dag van vandaag zijn geld wil verdienen. Maar als ik nu het hoesje neem dat ik aankocht en merk dat "exact" zelfde hoesje kan aankopen voor 3 euro op aliexpress(en geen verzendkost) en hier bijna 30 euro betaalde dan vind ik dit echt wel straf. Enige voordeel hier is dat het sneller geleverd wordt. Anyway je mag marge nemen maar blijf redelijk AUB

Hartstikke goede keuze

Goede hoes voor mijn HTC U11 ben zeer tevreden, bedankt.

Perfect geregeld

Geweldig !!!!! Heel netjes dank u wel.

Zie boven

slecht

beter kijken en lezen naar bestelling trouwens ik hebb andere site gevonden waar veel meer hebben en ook met eigen foto van mij jullie niks meer

Superwinkel

Superwinkel, supersnelle verzending en uitstekende producten.

Laat in de avond besteld, de volgende dag al thuis. Mooi hoesje voor mijn mobiel, precies zoals op de foto. Top

Goede service en advies

Goede service en advies. Omschrijvingen behorende bij artikelen zijn duidelijk.

Snel, scherp geprijst en betrouwbaar

Transparant, een aanrader

Vlotte afhandeling, correcte levering. Materiaal zoals gevraagd. Kortom: absoluut correct

Super service

Super service

Prima passend hoesje en redelijk op tijd geleverd.

Mooi hoesje snel geleverd

Ik ben erg blij met mijn telefoon hoesje en ook nog super snel geleverd.

Altijd naar tevredenheid geleverd.

Ik heb al regelmatig bij knaldeals iets besteld en altijd was het product goed.

Het gestuurde voldeed volledig aan mijn wensen

Altijd goed.

Als ik toe ben aan een nieuwe telefoon hoort er ook een nieuw hoesje bij.Altijd goed bij knaldeals,leuke hoesjes en goede kwaliteit en om niet te vergeten goede service en komen hun afspraken na.

Alles goed geregeld en dus zeer tevreden

Gemakkelijk, efficient en prima

Fijne website vriendelijk personeel