Dik te vreden en snel

Nvt

Niks minder als beloofd!

Goed service geleverd binnen de afgesproken tijd!

Fijn product

Snelle levering, goed product en niet duur. Aan te bevelen.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. De prijs was echt heel gunstig en het verzenden was ook goed.

Mijn gsm hoesje voldoet volledig aan mijn verwachting . Top

Alles op tijd en goed

misleidend

bij bestelling van Ram Quick-Grip werd de Ram-kogel niet bijgeleverd, terwijl op de foto deze er duidelijk opstond, deze dient er apart bij besteld te worden, waardoor de uiteindelijke prijs duurder uitkomt dan bij de concurrentie.

Zoals beloofd geleverd.

Goed geprijsd en snelle levering de volgende dag.

Ik raad het iedereen aan

Ik ben zeer tevreden, snelle levering en een zeer goed product, ik raad het iedereen aan, 100% perfect . Met vriendelijke groet, Magdalena

Prima hoesje!

Snelle levering, mooi product!

Zeer goed We zijn er supper blij mee Hebben er zo al 4 bestelt

heel goed

perfecte service, goed bereikbaar

Duurde erg lang

Levering heeft lang geduurd werd telkens uitgesteld. Product is goed simpel te bedienen werkt goed,

Heeeeel blij mee

Fijne webshop , makkelijk te bestellen en af te rekenen . Door omstandigheden werd mijn pakket naar een ander adres gestuurd en kon ik het ook niet naar een post nl punt laten bezorgen. Pakket is toen terug gestuurd . Gebeld kreeg erg aardige dames aan de telefoon . Het pakket gingen ze nogmaals sturen . Wilde de kosten van verzenden vergoeden . Dat was niet nodig . Tussentijdse communicatie was erg fijn . Geweldig hoe knaldeals met mij als klant is ingegaan .

Goed geregeld, niets om op aan te merken, bedankt

Snel en alles bij elkaar een tevreden klant

Leuk hoesje en snelle levering

Erg leuk hoesje en de levering was ook snel

Zeer tevreden met de service!

Netjes afgehandeld met deze pre order! Top! Bedankt.

Product zoals omschreven en super snelle levering!

Picobello!

Hoesje is precies zoals het wordt voorgesteld, past perfect en werd vriendelijk en tijdig afgeleverd...

Alles prima

Prima product en goed verpakt!

Positief

Item sneller geleverd dan in eerste instantie kon worden bericht. Alle communicatie verliep vlekkeloos

Heel tevreden.

Snelle service en levering.

Gewoon goed

Gewoon goed, bestelling goed opgevolgd en snelle levering

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN