Top klantendienst, producten OK

Ik bestelde een bescherm glas en hoesje met koord voor mijn Oneplus 10 pro. Eerste bestelling verliep niet vlot en hoesje was meteen kapot maar werd snel en kosteloos rechtgezet. Van het hoesje ben ik heel tevreden maar het nieuwe scherm heeft ondertussen al enkele barsten (3 maand later). Kan ook aan mij liggen natuurlijk. Touch werkt wel goed met het 2e hoesje, eerste niet echt.

Nette website makkelijk en vlotte afhandeling en netjes verpakt en snel geleverd geweldige site

Keurig verpakt en snel verzorgd.

Snelle service ,goed product, fijne kwaliteit.

het produkt was precies zoals beschreven en werd correct en goed beschermd geleverd

top!

Goede bezorging

Goede en snelle levering

Prcs zo als verwacht

Niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik vind het schandalig omdat ik ook extra heb betaald dat het binnen 1 werkdag aankomt. Ik wacht al meer dan 10 dagen. Geld willen ze ook niet terug geven!!!!

Zeer snelle levering. En het product voldoet aan al mijn verwachtingen.

Zeer snelle levering

Het telefoonhoesje was super snel binnen en voldeed aan alle verwachtingen!

Uitstekend. Zeer tevreden!

Ik kwam bij knaldeals omdat ik hier uiteindelijk een goede hardcase laptophoes, voor de beste prijs/kwaliteit vond. Ben zeer tevreden met het product. Hij is licht en toch degelijk (goed beschermend). Toen bij ontvangst bleek, dat er een kleine schade (in de binnenkant) zat. Is dit direct door Susan en haar collega's van de klantenservice opgelost. Door hun passende oplossing, zorgeloos gebruik kunnen maken van de laptophoes! Erg blij mee! Product: top. Klantenservice: uitstekend. Vriendelijk en goed bereikbaar!

Gewoon geweldig

Prima deal met knaldeal!!

Snel en nette prijs!

Pakket in goede orde ontvangen!!!

Pakket in goede orde ontvangen!!!

Goed product en op tijd geleverd

Een telefoonhoesje voor mijn d9cter besteld en de kwaliteit is goed. Levering ook lekkee snel dus tevreden

zeer goed

snel thuis goed verpakt kwaliteit is ook goed

Perfecte snelle levering

Makkelijke site, goed product, prima prijs, snelle levering. helemaal top

uitstekende service

goede informatie en opvolging

Prima service zeker tevreden

Precies zoals het staat afgebeeld

Snelle levering, goed verpakt, voor herhaling vatbaar.

Mooi aanbod en snelle levering!

Gunstige prijs , product voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Zou ik nog eens doen bij een volgende gelegenheid.

Hetzelfde maar dan goedkoper

Screenprotector gekocht bij knaldeals. Prima artikel, maar dan goedkoper.

Waardeloos

Misleidend, er leek een tablet bij te zitten. Wel 2 toetsenborden. Daar heb ik niets aan Mvg N.J.Pol

Nette hoesjes

3 hoesjes besteld en netjes geleverd. Zeker voor deze prijs. Kan het alleen maar aanbevelen.

Super mooi hoesje

De bestelling was er heel vlot. Het hoesje is erg mooi.

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN