Alles perfect in orde

Zeer correcte prijs, vlotte verzending.

Helemaal geslaagd

Was op tijd binnen en netjes in verpakt geen krasjes

Customer service prima!

Customer service prima!

Great

Good customer service

• 您会推荐我们吗? Yes

Snelle vlotte en betaalbare service

Heb een hoesje besteld. Veel goedkoper als op andere webwinkels en binnen enkele dagen zat het al in de brievenbus. Heel tevreden

Perfecte hoes, keurig geleverd

Goede kwaliteit. Voldoet aan de verwachtingen. Helaas geen magneetsluitinkje, maar dat mag de pret niet drukken. Keurige prijs!!?

zeer snelle levering

Een goede website met heel veel keus

Alles was helemaal prima. De producten klopten, gratis verzending, en het was er binnen een paar dagen. Mijn hoesje is heel fijn en voor zover ik heb gemerkt van goede kwaliteit.

super!

ik kocht een aantal dagen geleden een nieuw hoesje voor mijn smartphone en ben super content van de kwaliteit en hoe snel het bij me thuis toe kwam, echt een aanrader!

supper

goed ontvangen en past zeer goed

Uitstekend service

Product zoals verwacht

Goede ervaring

Prima product en vlot geleverd

helemaal tevreden

Snel en zorgvuldig

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en netjes verpakt

Hele goede service, nette afhandeling, toppers

Had het verkeerde artikel besteld, geen probleem, kon omruilen of geld terug , perfect geregeld

Ja goeie kwaliteit

Service super

Correct afgeleverd

Precies zoals beloofd

En de hoesje zien eruit zoals op de plaatjes en binnen twee dagen in huis zoals beloofd!

Snel gevonden

Hoes voor tablet snel gevonden, eenvoudig toegankelijke websites. En ook snel verzonden.

Tevreden

Bestelling vlot en keurig bezorgd.

Fast delivery and accurate products

Recently made a purchase from knaldeals, All the products received are accurate to the description given on this portal. Delivery was fast and team was reachable on whatsapp for additional queries. many thanks!!

24 Zilverlinde A

Lichtenvoorde 7131MN