top

top artikel en service

Geweldig product!

Mijn screenprotector voor mij IPhone ES 2020 is geweldig... niks geen luchtbellen...verschillende screenprotector besteld, dit is echt de beste, en goede prijs!

Goed verzorgd

Goed verzorgd

Snelle levering en goed verpakt

Alleen de doos was erg groot voor wat er in zat. Het kon er wel 4 X in.

Zeer goed en snel

Perfect!

Makkelijk, vertrouwd en overzichtelijk bestellen bij Knaldeals. Levering bijzonder snel!

Gsm cover besteld. Goede service, goede prijs/kwaliteit. Een nadeel je hebt geen track and trace nummer dus je kan de bestelling niet volgen om te zien wanneer deze geleverd gaat worden.

Vlotte levering.

Product intact afgeleverd binnen de afgesproken termijn.

Snelle levering, goed product

Geen problemen ondervonden, site is in orde, goede prijs/kwaliteit, werd de volgende dag geleverd.

Razendsnelle levering

De 23ste een screenprotector voor mijn nieuwe Motorola Moto G9 Power besteld. Ik had niet verwacht dat ik het nog vóór de Kerst binnen zou krijgen. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik het de volgende dag in mijn brievenbus vond. Daar heeft PostNL natuurlijk ook aan meegewerkt, maar toch. Knaldeals moet het dan wel zo ongeveer direct na mijn bestelling hebben verstuurd. En die glasplaat is ook nog precies zoals beschreven.

snel top in orde

+++++++++

LG G6 quick cover

Perfecte en mooie LG phone cover.

Goede kwaliteit en service

alles perfect verlopen

super

Perfect en snel geleverd

Pruduct niet ontvangen, slechte klantenservice

Ik heb een product besteld op 07-12 om voor kerst een cadeau in huis te hebben. Op 21-12 is deze nog niet geleverd. De klantenservice geeft aan dat ik 2 weken moet wachten voordat ik bericht krijg of deze alsnog wordt toegestuurd. Ik ben benieuwd of de reeds betaalde bestelling alsnog binnen gaat komen en vanzelfsprekend kan ik deze niet meer voor kerst als cadeau doen helaas. Slechte service. De klantenservice blijft mij dezelfde antwoorden geven en weigeren stappen richting mij te doen. Voor mij geen bestellingen meer via knaldeals.com

Snelle perfecte levering

Besteld en de volgende dag in huis.

levering top

alles oke , behalve de screenprotector, blijft niet plakken, maar de rest is goed

Super snelle service en top kwaliteit.

Uitstekende service, snel, betrouwbaar en correct

Uitermate tevreden

Good maar in frans is beter voor mij

Ok

Goed product voor een goede prijs en snel geleverd

Goed bedrijf

Snel geleverd en product prima!

Had Baseus magneten voor Car holder bijbesteld. Snelle levering, dik tevreden.

Goede Services

Goede Services,nette aflevering