Snel en goed

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Geleverd zoals het hoort, geen opmerkingen.

achteraf betalen

Ik wil een produkt achteraf betalen bij billink maar dat lukt niet hoe kan dat

Klantenservice maakt het verschil

Het geleverde product (een budget action cam) bleek een defect te hebben. Dit kan gebeuren. Toen in contact zocht met de klantenservice werd er vlot en goed inhoudelijk gereageerd. na de suggestie van de klantenservice te hebben getest bleek dat helaas niet het probleem op te lossen. toen ik dit zei hebben ze per direct een vervangend product gestuurd en ik hoefde niet eerst het 1e product te retourneren. de volgende dag werd het bezorgd en dit product werkt wel zoals het de bedoeling is. of ik het 1e product moet terugsturen dat weet ik nog niet want ivm de kerstdagen is de klantenservice even niet bereikbaar, niet meer dan logisch lijkt me. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik had mijn twijfels omdat ik geen goede ervaringen heb met prijsknallers en dergelijke website namen maar ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de klantenservice. Ik neem aan dat ik na de kerstdagen wel hoor of het 1e product nog retour moet of niet, hoe dan ook ben ik een zeer tevreden klant.

Zeer snel verzonden

Producten netjes verpakt en zeer snel verzonden

heel fijn

super

G

V

slechte levering

Er stond bij de advertentie vandaag besteld, morgen geleverd, wel het was voor een verjaardag van mijn zoon en ze leverde 5 dagen later, ik ben dus zelf naar een winkel kunnen rijden om hetzelfde te kopen en heb bij de ontvangst de goederen direct terug op de post gedaan retour ik hoef ze nu ook niet meer, nog nooit zo'n slechte leveringstermijn gehad, dit is de mensen bedriegen.

Prima Alleen hoefde niet te betalen voor terug sturen. Maar helaas wel.4.50€. Maar denk dat dit wel goed komt. Klacht was samsunghoesje Volgende dag nieuwe met post. Niet eerst opnieuw hoeven te kopen. Heel goed van vertrouwen!

Snelle service.

In alle opzichten prima service en goede communicatie

Zie boven

Zoals ik had gehoopt

Bestelling verliep vlot en ook de vragen n.a.v. deze order werden op begripvolle en adequate wijze beantwoord.

Zeer slecht

Zeer slecht je krijg André spullen wat je niet besteld en als je je Pakket retourneert moet je 6 euro verzendkosten betalen zelf terwijl het hun fout is met bellen kom je ook niet uit ik zou hier nooit zelf wat meer bestellen

niet optijd leveren

gewoon aantal dagen te laat vandaag besteld morgen is huis dus niet een grote fabel paar dagen kunnen wachten

Uitstekende bescherming

Ik ben héél tevreden van mijn spigen crystal hybride transparante case voor mijn Galaxy s20+. Deze biedt een uitstekende bescherming. De case werd snel geleverd. En de prijs was een batje: 10 + 1,95 verzending = €11,95. Knaldeals is knaldeals want de case kost elders €27,95. Je vindt nergens betere prijzen op internet.

Zowel qua levertijd als product topkwaliteit

Ik had nog nooit van Knaldeals gehoord, maar het was direct een perfecte ervaring!

Keurig verpakt en snel verzonden

Keurig verpakt en snel verzonden

tip top

mooi op tijd , en geleverde producten voldoen aan de wensen

Netjes snel

Top top top

Mooi product goede servic. Adequaat en snelle levering

Bestelling en levering ging prima!

Bestelling en levering ging prima! Het product past echter niet, dus ik hoop dat ik hem nog kan terugsturen. Product zag er ook goed uit.

Zeer tevreden,fijne service en fijn product

Matig retourbeleid

Knaldeals werkt met returnless. Een organisatie die retouren terug wil dringen door zoveel mogelijk de retourkosten te alloceren bij de klant zonder daar invoren transparant over te communiceren.

Alles ok bedankt

Alles ok bedankt